Thassos, Corfu sau Creta?
Raspunsuri - Pagina 2
Mickyyy spune:
Noi am fost acum 5 ani parca in Thassos.
Ailiki arata intr-adevar senzational, dar nu e loc de stat o vacanta intreaga. Plaja este foarte ingusta si aglomerata, acolo e frumos sa mergi sa stai o zi maxim, sa te plimbi, sa admiri, dar cam atat.
Noi am stst la o pensiune a unui italian, www.jeka.ro/RODON-HOUSE_24055.aspx" target="_blank">Rodon House - locatia era dragutica, camerele foarte ok, era si loc de joaca, si piscina, si loc de pescuit (asta voia brbata-meu), plaja libera, dar micul dejun de exemplu era naspa, aveai aceleasi chestii zi de zi. In schimb gatea italianul de nu se poate, mi-aduc aminte ca ii spuneam ziua ce vrem seara, uneori avea peste luat de la localnici, mergeam, il alegeam si ni-l pregatea in stil propriu, era delicios.
Dar asta era acum 5 ani, nu stiu daca cum mai e acum.
Edit: www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189482-d1475729-Reviews-Hotel_Rodon_Limenaria-Thasos_Northeast_Aegean_Islands.html" target="_blank">uite aici niste comentarii recente
marylenac spune:
Buna, ati putea sa imi recomandati si mie o pensiune/vila in Thassos pentru vacanta de vara, tinad cont de urm. aspecte: suntem 2 adulti cu 2 copii (3 si 7 ani) si am dori o camera, eventual 1 apartam. cu o camera si living, dar sa fie curat, sa fie cat mai aproape de plaja (plaja cu nisip)iar ca perioada, am vrea la sf. lunii iunie. Nu ne intereseaza masa, vom manca la tavernele/restaurantele din zona. Vreau prea multe?
Avem niste prieteni care au mes anul trecut aici: http://www.ntinasapartments.gr/tour/executive2/executive2.html si au fost multumiti. Aveti alte variante?
anya spune:
Aliki este cam aglomerat ziua pt ca vin turistii. In schimb dimineata devreme sau seara, dupa ce pleaca invadatorii cred ca e un vis. Din cate am observat casutele au pe langa curtea proprie si cateva paturi de plaja rezervate, astfel incat sa aveti coltisorul vostru.
O alta problema ar putea fi seara faptul ca e destul de retras si nu aveti "corso" pt plimbari, discoteci si magazine. Daca distractia in grup (vad ca sunteti destui) va e suficienta - foarte bine! Veti putea dansa doar voi pe plaja proprie :).
ch_dana spune:
Noi anul asta mergem in Skala Potamia (Thassos), la Green Sea. La inceputul lui iulie cer 60 EUR / noapte / apartament cu 1 dormitor (2 adulti + 1 copil), fara mic dejun.
Am fi revenit la Semeli, dar plaja e cam ...lipsa in partea aia, plus pietre in apa.
www.green-sea.gr/" target="_blank">http://www.green-sea.gr/
bb_yasmi spune:
Mary dar arata superrrr ok la ntinas!!!! Mi au atras atentia...
La aliki renunt, parca este prea izolat, retras....
marylenac spune:
Da, pozele nu arata rau si unde mai pui ca daca ceri o oferta, cei de acolo mai scad pretul fata de cel afisat pe site, bine...nu mult, dar oricum....
Pana acum suntem hotarati cam 99% sa mergem acolo...
bb_yasmi spune:
noi iarasi ne am schimbat la 360 grade :)))
am hotarat 90% traseul concediului o sa facem un circuit prin mai multe tari cu destinatia finala : Sicilia, Palermo!!!
eladea2005 spune:
mno, am primit si eu cateva oferte din Thassos...am ales o super locatie, maine ne intalnim cu totii si hotaram...:) cine are nevoie de o lista cu ofertele/preturile primite, sa-mi scrie...;)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
Ela2001 spune:
V-ati interesat cam cate ore se fac pana in Thassos cu masina?
Noi am auzit diverse variante: 9, 10, 12 ore. Ati fost cu copii mici la un drum asa de lung? Cum au rezistat copiii?