Amniocenteza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Eu nu am mai facut TT din cauza faptului ca daca-mi iesea bine tot in ceata eram ,adica de unde stiam eu care-i bun si care nu.Am ales amnio in locul TT si am facut-o la 16 saptamani.Se poate face pana mai tarziu cred ca pana in 22 saptamani dar se recomanda mai devreme ca in caz de ceva rau sa poti face intrerupere de sarcina.
Am editat sa spun ca si mie unul dintre gineco la care merg mi-a recomandat sa fac intai TT si apoi daca rez nu-i bun sa fac amnio.Eu am ales amnio.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vio, noi suntem de aceeasi varsta, am sperat mereu ca 35 e limita inferioara si nu voi ajunge la amnio. Dar se pare ca altceva ne este rezervat.
Vio ai luat antibiotic dupa procedura?

Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mi-a facut ceva antibiotic in perfuzie cat am stat la ei ,30min dupa procedura propiu zisa ,dar acasa nu mi-a dat decat no-spa si uscosin supozitoare. Eu sunt un pic mai mare ca deja am facut 37 dar cred ca varsta e o problema doar la testele astea de genul DD si TT.
Stiu ca nu am cum sa te fac sa te linistesti dar sunt sigura ca nu e nici o problema .La noi la odisee au mai facut 2 mamici amnio si amandoua au avut rez bun.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput