Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
olimp spune:
maria ai avut tu premonite ca e fetita ! ai avut dreptate
ele imi pare rau ca s-a ajuns la aceeasi concluzie , dar chear daca vei face amnio va fi bine , sunt convinsa , capul sus si incearca ca nu te stresezi si te imbratisez , dar am o intrebare te-ai dus cu rezultatul scris sau l-ai repetat ...ti-a facut ecografie , eu stiu ca sindromul edwards se vede bine la eco.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
olimp spune:
maria TT a iesit bine , azi l-a interpretat dr si a zis ca e ok.
la cine mergi la eco la Surcel sau celalalt , oricum pana la TT cred ca va trebui sa mergi in paralel nu ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
Dreya spune:
Fetite ,baietei ....sa fiti sanatosi si cuminti acolo in burtici!
eu am plecat acum la cabinet...maine va spun si eu ce am....am niste emotii
16+
Ele spune:
Olimp mi-a zis ca TT nu se repeta.am mers cu rezultatul.
Ecografie nu mi-a facut, spunandu-mi ca nu toate anomaliile se vad la ecografie. Chiar daca lui i se va parea ca ecografia e buna, in urma testului tot m-ar trimite la amnio.
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
amaliaro spune:
Ele totul o sa fi bine ai sa vezi DDo sa fie langa voi
amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
elfcupistrui spune:
Chiar m-am bagat asa intr-o stare super down.Am empatizat extraordinar cu ce ati scris voi pe aici.Va spun,fetelor,cititul pe net nu face bine.Ca pana la urma pot sa iti iasa analizele perfect si ecografiile sa mearga struna,si te trezesti dupa ca o dai in altele.Nu stiu,dar de la hormoni am devenit foarte sperioasa ,cred ca intalnesc pentru prima data altruismul dus la extrem,ma preocupa atat de mult toate grijile nefondate adunate din nimicuri.Sa te macine atat...eu am devenit asa fricoasa. Sper sa nu fie probleme cu testele pe care urmeaza sa le faceti si sa nu va aflati intr-un punct atat de prost ca mine zilele astea ,totusi voi sa fiti optimiste si sa nu va stea capul numai la asta
faith trust and pixie dust.
paula_m spune:
Elena, mie asta mi se pare un comportament corect la un dr. De aceea zic ca nu il inteleg pe dr meu, care nu vrea amnio.
Adica, daca el ti-ar zice ca totul e ok, nu mai fa nimic, si totusi la nastere, copilul ar avea pb, nu ai vrea sa-l intrebi pe dr ce a fost in capul lui si de ce s-a facut totusi dr?
Dar pe de alta parte, la fel stiu si eu, de la dr meu ca sindromul Edwards se vede clar la eco.
Bine, in cazul in care alegi oricum sa duci sarcina la sfarsit indiferent de pb, atunci chiar nu are nici un sens amnio. Dar eu am vb cu dr meu si stie ca nu se pune pb de asa ceva.
Nu mai suport tusea, chiar ma chinuie rau...nu am chef de nimic, decat sa dorm si sa nu mai tusesc.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
ele nu stiam ca TT nu se repeta , scuze , stiu ca ti-e greu dar gandeste pozitiv , din cate cazuri stiu care au facut amnio nu au fost cu probleme.
17 +
olimp spune:
paula nici dupa ridiche cu miere nu te-a mai lasat tusea... , dar rau te-a incoltit nu gluma
17 +
paula_m spune:
Eu cred ca Elena e speriata de ideea de amnio, in nici un caz de rezultatul de la amnio, nu?
Si mie mi-e groaza de ideea de ac bagat in burta, dar am inteles ca doare mai putin decat o injectie (sper)!!
Doar ca Elena e cam cu contractii nedureroase, dar la amnio sta cu ecograful pe tine si va sti dr cand si unde sa intepe!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze