Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Mamaliga lor de hormoni! Chiar nu cunosc mecanismul, dar ma intreb oare nenea doctorul nu poate sa ne dea ceva pastilute sa nu mai retinem asa si sa fie totusi safe pentru sarcina?

25+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Si eu am fructe pe post de gustari, de aia are impresia colega mea ca bag in mine toata ziua eu de fapt ciugulesc fructe pe langa masa principala din pauza de masa

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Nu stiu cum am reusit dar am scris un mesaj si l-am pierdut, asa ca reformulez.

Fetelor, va multumesc frumos pentru sfaturi si incurajari.
Ce ghinion pe capul meu sa pice serverul chiar cand am clacat eu si aveam nevoie de voi!

Noroc cu facebook-ul ca m-am uitat la pozele voastre: ce mamici frumoase am vazut! Chiar si tatici, de puiuti nici nu mai spun!

Carmen, nici nu mi-ar fi trecut prin minte sa testez cantarul cu kg -ul de faina. Cu siguranta il verific.Mersi de pont!

Dar totusi eu am o dilema: daca totusi nu ne modificam mult alimentatia fata de cea de dinainte de sarcina , si presupunem ca mancam cat de cat sanatos, de ce in sarcina retinem apa, ne umflam, etc? Daca nu mancam mai sarat sau mai altfel decat inainte de ce trebuie in sarcina sa suferim asa?

De pilda colega mea de birou imi spune ca ma vede foarte disciplinata, toata lumea vrea sa ma serveasca cu de toate dar daca nu mi se pare de folos refuz politicos. Prefer fructele la servici ca si gustare, si binenteles toata ziua sorb apa cu lamaie, insa fara miere, mi se pare super fresh asa.

Va pup fetelor si sa ne fie bine!

25+
Edy

Nu stiu si pe mine ma roade aceasta problema.
Am uitat sa iti spun imi place f mult numele ales Edy=Eduard

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Citat:

Nu stiu cum am reusit dar am scris un mesaj si l-am pierdut, asa ca reformulez.

Fetelor, va multumesc frumos pentru sfaturi si incurajari.
Ce ghinion pe capul meu sa pice serverul chiar cand am clacat eu si aveam nevoie de voi!

Noroc cu facebook-ul ca m-am uitat la pozele voastre: ce mamici frumoase am vazut! Chiar si tatici, de puiuti nici nu mai spun!

Carmen, nici nu mi-ar fi trecut prin minte sa testez cantarul cu kg -ul de faina. Cu siguranta il verific.Mersi de pont!

Dar totusi eu am o dilema: daca totusi nu ne modificam mult alimentatia fata de cea de dinainte de sarcina , si presupunem ca mancam cat de cat sanatos, de ce in sarcina retinem apa, ne umflam, etc? Daca nu mancam mai sarat sau mai altfel decat inainte de ce trebuie in sarcina sa suferim asa?

De pilda colega mea de birou imi spune ca ma vede foarte disciplinata, toata lumea vrea sa ma serveasca cu de toate dar daca nu mi se pare de folos refuz politicos. Prefer fructele la servici ca si gustare, si binenteles toata ziua sorb apa cu lamaie, insa fara miere, mi se pare super fresh asa.

Va pup fetelor si sa ne fie bine!

25+
Edy

Nu stiu si pe mine ma roade aceasta problema.
Am uitat sa iti spun imi place f mult numele ales Edy=Eduard

25+ cu Vlad Alexandru

Mersi mult Flafi. Mi se pare si mie super smecher si il vizualizez deja ca un idol al femeilor , asa ca nu putea sa il cheme Vasile sau Ionel.

25+
Edy

Mergi la inceput

Am citit articolul asta si parca mi-a mai revenit inima la loc :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285

25+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:

Am citit articolul asta si parca mi-a mai revenit inima la loc :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285

25+
Edy

Mi-am introdus si eu datele si sunt in graficul lor, deocamdata si chiar la limita inferioara
Daca ma mentin la limita inferioara la 9 luni imi arata ca voi fi luat 12 kg, ceea ce m-ar super multumi.

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Msi, fetelor, ca tot am auzit un zvon si am zis sa va intreb si pe voi sa vad ce stiti in sensul asta: daca mama are RH negativ si tata pozitiv, cica sarcina nu trebuie dusa pana la termen, adica la 37-38 de saptamani ori iti provoaca dr nasterea naturala ori iti face ceza.
Cica asa trebuie ca sa-i fie bine copilului.
Voi stiti ceva in sensul asta?
Va intreb deoarece eu sunt in cazul asta cu RH si am ramas uimita de ce am auzit.

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

M-am uitat pe un grafic de greutate pentru sarcina gemelara... Am 3kg in plus, greutatea asta trebuia sa o am la 24 sapt

Am taiat untul si gemul din micul dejun si o sa incerc sa reduc painea

Imi aduce aminte de un banc:
- Ti se pare ca m-am ingrasat?
- Nu... Nu mi se pare

Mai e cineva pe aici cu bb lenes? Cel mic nu prea isi face simtita prezenta ma sperie...

18+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Iris nu cunosc subiectul, dar medicul tau stie chestii din astea, intreaba-l nu te stresa cu zvonuri.
Elyana cum iti dai seama ca nu il simti pe cel mic? Poate face si el ceva dar cum sunt aproape nu iti dai seama.

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Bifez si eu + 5 kg in sapt. 22 si sunt la limita superioara in grafic. Sper sa ma mentin asa dar am inteles ca de abia de acum vom lua mai mult in greutate.
Oricum...mi-e greu sa ma abtin de la mancare As manca orice, nu am nici o greata.

22+

Mergi la inceput