Petitie C.N.A.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

allinta, OTV este inchis temporar ca nu si-a platit amenzile, nu ca "zdrobeste valorile natiunii".
Cand si le va plati, le da naiba de valori si emite iar.

MElise, foarte bine zis...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

allinta, OTV este inchis temporar ca nu si-a platit amenzile, nu ca "zdrobeste valorile natiunii".
Cand si le va plati, le da naiba de valori si emite iar.

Bun asa... :P
Totusi, e si asta o metoda; sa falimenteze un post tv dandu-i-se amenzi peste amenzi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mult prea tarzie aceasta petitie, dupa parerea mea. De ani de zile, aceasta institutie, CNA - este ca inexistenta. Nu mai am incredere ca pot face ceva, sau ca isi doresc sa faca ceva cu adevarat ...
Aceasta petitie, la fel ca multe altele - sunt inutile.
Pe de o parte, nu se vor gasi 1 milion de semnatari si pe alta parte, sunt sigura ca CNAul putea face ceva, demult ....ca de asta sunt acolo si de asta sunt platiti.
E doar un praf in ochi.
Asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Acum nu stiu daca am noroc si cad pe subiect, dar zilele trecute am vazut un "desen animat" pe Minimax, din seria "Povesti unguresti" (sau ceva de genul ), in care X cioban ii spune printesei ca ii da un anumit lucru daca doarme cu el in noaptea respectiva. Imaginea de dupa propunere, e ceva gen luat in brate si acoperit cu o patura, se face noapte, iar dimineata sunt numai zambet si se desprind unul din bratele celuilalt... Fiecare primise ce dorise.

Stiu ca a mai fost un episod (sesizat tot de un parinte), in care tot un...cioban d-asta punea printesa sa se dezbrace, pan' la pulpisoare, pan' la... Atunci Minimax a primit o amenda, iar episodul cu pricina a fost interzis.

Aloooo, C.N.A.-ul? Oameni buni, va rog din suflet, faceti ceva si nu mai permiteti asemenea "desene pentru copii", cu invitatii la partide de sex, batai cu ciomege, zane cu rochii sexy, fundul gol si sanii pe-afara si altele de genul... Zau asa!!! Domniile-voastre aveti copii?

P.S.: Apropos, recomand cu caldura MASHA SI URSUL. Super desene!!! Felicitari cui le-a facut!

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput