Petitie C.N.A.
Descrierea petitiei
CNA strânge semnaturi ca sa evalueze necesitatea îmbunatatirii unor prevederi ale legislatiei audiovizualului pentru o definire mai clara a notiunii de interes public în programele de televiziune si de radio.
CNA lanseaza petitia online “Interesul public mai presus de gustul publicului”.
Drumul de la domnia bunului plac la cea a bunului simt trece si pe la CNA. Sau mai precis ar trebui sa treaca.
Am vazut înmormântari în direct, momente înselatoare în emisiunile de divertisment, în dezbateri politice sau pe teme sportive. De la an la an spatiul audiovizual românesc devine din ce în ce mai viciat.
Moartea unei personalitati publice pare a fi momentul cel mai râvnit al unei televiziuni, iar cazurile recente, cum ar fi cel al lui Adrian Paunescu, al lui Serban Ionescu sau al lui Sergiu Nicolaescu confirma acest trist si nefiresc adevar.
Este timpul ca riposta sa vina din doua directii: de la cetateni si de la CNA.
Valul din ce în ce mai mare de mizerie propagat prin televiziuni poate zdrobi valorile natiunii.
Încurajarea promiscuitatii, a alcoolismului si infidelitatii, a violentei si vulgaritatii, promovarea caracterelor murdare si a lipsei de încredere în oameni trebuie sa fie oprite daca vrem ca viitorul copiilor nostri sa nu fie stigmatizat irecuperabil de aceste vicii.
Ca sa reusim, alaturati-va în numar cât mai mare si Semnati petitia noastra online !
Nu putem reusi decât împreuna cu dumneavoastra
Voteaza si sustine initiativa CNA!
Implica-te !
Alatura-te acestei campanii!
Fii alaturi de noi în aceasta campanie!
http://www.yousign.org/ro/cna
sau aici
http://www.cna.ro/Semneaz-petitia-interesul-public.html
Raspunsuri
Elle_seb spune:
In sfarsit s-a sesizat si cna-ul. Ma rog, mai bine mai tarziu decat niciodata.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
Cricor spune:
Cel de al doilea link nu merge.
Incercati aici:
http://www.cna.ro/Semneaz-peti-ia-interesul-public.html
portocalia spune:
am semnat si eu, dar sa fiu sincera, ma indoiesc ca vor strange 1 000 000 de semnaturi. la textul petitiei erau mai multe comentarii revoltate de inchiderea OTV-ului, decat semnaturi pentru petitie.
Sunny71 spune:
Am semnat si eu, poate totusi se face ceva ca e prea mult si prea urat ce se intampla la cele mai multe emisiuni de la tv.Ce am vazut in concediu ca se prezinta la tv mi-a lasat un gust amar si o senzatie puternica de greata!
giulia81 spune:
semnat! sper sa se schimbe ceva... desi am renuntat sa ma mai uit la tv...mai ales la programele romanesti...nu de alta, dar nu am suficiente lamai
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Rufus spune:
Cu semnatul nu-i problema...dar totusi, la ce se refera petitia (concret)?
In plus, cine defineste exact unde se incadreaza "Interesul public mai presus de gustul publicului"?
Adica suna excelent ce se spune acolo...dar nu-i ceva asa, general ca un slogan?
Mi-ar place sa semnez ceva explicit, nu dupa ce semnez sa inceapa dezbaterea.
Rufus, Tora si iadele
ralualexandrei spune:
Aceeasi dilema o am si eu.Cam vaga exprimarea petitiei.Totusi mi-am luat inima in dinti si am semnat in speranta ca va fi bine.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
MElise spune:
"Valul din ce în ce mai mare de mizerie propagat prin televiziuni poate zdrobi valorile natiunii."
Care valori...????
Sincer, mi se pare apa de ploaie si frectie la picior de lemn. I-au trebuit CNA-ului 3 inmmormantari si nu stiu cate divorturi, violuri si alte cateva mii de motive care au facut deliciul telespectatorilor OTV-isti ca sa faca ceva?????????? Si, ma rog, aplicand principiul "mai bine mai tarziu..." ce si-a gasit sa faca??? O petitie??? Ca si cum i-ar pasa cuiva in tara asta de petitii!!! E de-a dreptul ridicol. Ma revolta pana si gandul ca lucratorii de la CNA sunt platiti de la buget!!!!
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
Alizee spune:
Am semnat si eu.
Cel putin, ceva-ceva incepe sa se miste; cel mai bun exemplu este inchiderea otv ului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.