Lipsa apetitului sexual...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am patit-o si eu, pe fond fizic (pierderea sensibilitatii in zona sanilor, incet, incet, dupa ce am renuntat total la alaptat) si emotional. Nervi si scandaluri pe tema asta, el era plin de draci si de frustrare, nu intelegea ce s-a intamplat.

Nu am luat niciodata anticonceptionale.

Mi-am revenit incet, nici nu stiu cum. Nu sunt la cotele de dinainte de sarcina, dar oricum, nu ne mai certam pe tema asta. Desi da, trec si doua saptamani fara sex. Ne si culcam f. tarziu, ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Si eu am avut aceeasi problema, acum multi ani. Dupa 2 ani am renuntat la anticonceptionale ca degeaba le luam. Totul s-a reglat imediat.



Vicky, Printzesone and BB (25+)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Facem un club?! Macar eu stiu de ce nu mai am chef, vorba cuiva giugiulit si orice altceva e perfect, restul...din joi in paste. La mine stresul si programul haotic sunt cauza de baza ca AC nu iau.
Eu tot sper ca daca o sa ajung si eu sa ma linistesc, revine si cheful- dar n-am nicio certitudine ca asa va fi. Chiar sunt curioasa ce solutii au gasit altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Si eu am avut problema asta de la AC. am trecut la prezervativ, si din motive de sanatate. Eu am ajuns sa fiu contra AC dupa ce am observat cat de bine ma simt fara ele. diverse chestii nu mi se mai intampla, greturi,carcei, migrene, nervozitate etc samd. plus, am 30 de ani, etc.
Libidoul mi-a revenit cam la vreo 2 luni dupa.



De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

Am si eu problema asta.Am o meserie care ma solicita si fizic si psihic si stau f mult in picioare si cand vin seara acasa dupa o zi intreaga de alergat am dureri groaznice de picioare .Sotul meu cel grijuliu de cate ori ma auzea ca ma plang de dureri se oferea sa imi faca masaj la" talpi"si nu stiu cum dar invatase sa faca asta chiar bine.Mai dar nu stiu de unde invatase el ca daca masezi picioarele femeii incepand de la calcaie pana la umeri e mai bine pentru ...barbat! Si uite asa de la dureri de picioare se ajungea la...dureri de mijloc.Asta pana m-am prins eu ca d-aia nu mai putea el ca ma dor pe mine picioarele! Pe el il interesa de ce il durea pe el si o perioada i-a mers, pana m-am prins ca o facea numai din interes! Acum de cate ori vin de la munca ma intreaba daca nu ma dor picioarele! Si nu stiu frate ca de la un timp nu ma mai dor neam! Dar m-a apucat asa o durere de caaaaap...si-mi trece cu o pastila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikol24

problema dureaza de 5 ani excat de cand am inceput pastilele,stiu sigur pt ca am citit pe prospect si radeam atunci ce tare ar fii sa nu mai am chef eu care ream f dornica inainte
Nu s a intamplat nimic de atunci care sa ma fi afectat sau sa ma fi marcat in vreun fel ,ma refer la noi ca si cuplu.Probleme am avut ca orice familie,probleme cotidiene...
szivarvany nu cred ca are legatura cu casa pentru ca problema este mult mai veche,din contra stiu ca atunci stateam cu chirie,ne descurcam greu si nu ma afecta din punct de vedere sexual asta deloc.
Pur si simplu cand stiu ca vine seara sau atunci cand suntem singuri acasa nu mi vine in cap decat faptul ca o sa facem dragosteZici ca ma omoara nu ma ma iubeste

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''


problema este mai complicata decat pare la prima vedere.

daca raul a fost facut initial de AC-uri, acum s-a adaugat si componenta psihica, faptul ca mental nu mai poti accepta/nu mai suporti sa faci dragoste. e un cerc vicios pe care nu stiu daca il vei putea rupe numai prin renuntarea la AC-uri.

in plus, pe masura ce inaintezi in varsta, e oarecum firesc sa mai scada libidoul (nu stiu ce varsta ai tu). la asta se pot adauga o serie de boli/afectiuni, al caror efect este scaderea libidoului (ex. diabet, hipotiroidism). si problemele de natura hepatica, ce duc la o stare continua de oboseala aparent nejustificata, influenteaza negativ pofta si cheful de sex. despre stresul vietii cotidiene nu e cazul sa mai vorbesc...plus problemele pe care le-ai tot avut, cu fratele tau, cu locuitul in aceeasi garsoniera, 3 adulti si un copil, samd.

ca o parere personala, nu inteleg de ce ai continuat sa iei acele AC-uri timp de 5 ani, stiind din prospect ca iti pot afecta libidoul, vazand clar ca asta s-a si intamplat. fie renuntai mai demult la ele, fie cereai sfatul unui medic specialist sa-ti prescrie alta marca de AC-uri, care sa nu aiba acest efect secundar...dar nu ar fi trebuit sa astepti 5 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cauzele sunt mai degraba "din cap" decat de la hormoni sau varsta.
asa cred eu, desi nu am avut problema asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Anticonceptionalele scad la multe persoane libidoul, in mod semnificativ. E lucru stiut si recunoscut de medici, farmacisti etc, asa ca nu inteleg scepticele de pe aici. Renunta la ele sau du-te la dr sa-ti recomande altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu am luat AC (Diane35) timp de 6 luni, strict pentru probleme dermatologice. mi-au afectat clar libidoul, devenisem extrem de nervoasa, imi sarea tandara din orice...si eu ma enervez de-adevaratelea extrem de rar...
cum am terminat tratamentul, incet-incet am revenit la starea "normala"
ca nu toate femeile care iau AC sunt afectate, ca nu apar la toate efectele secundare din prospect, tine probabil si de organismul fiecareia, de stilul de viata si de alte posibile probleme de sanatate existente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu sper ca nu ajunge threadul asta ca in bancul cu ardeleanul care vede girafa la Zoo, se uita lung, apoi declara: "No, ashe ceva nu egzista"
Adica sper ca indiferent de ce am citit, indiferent de cum ne-a fost noua luand pastile, putem sa scoatem capul din nisip si sa acceptam posibilitatea nemaivazuta si nemaiauzita ca altora sa le fie altfel.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput