Lipsa apetitului sexual...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Marius era o opinie....

Ruf,deci mai ai sanse...mai e pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Citind cele de mai sus ar insemna ca eu sunt cel mai nefericit om din lume. Daca pentru trei luni fara sex considerati ca libidoul este zero... atunci pentru doi ani fara sex... oare ce-o fi? In cazul meu, cu servici, un copil de 2 ani si altul abea nascut, sincer... nu-mi mai statea gandul la sex. Iar sotul, dupa 8 ore/zi job cu solicitare fizica intensa + 2 ore/zi drumul dus-intors de la servici + ajutor cu copilul cel mare ca sa pot eu sa ma ocup de nevoide celui mic...garantez ca nici lui nu i-a stat capul la zbenguieli. Noi ajunseseram la un grad de epuizare maxima. N-am avut rude si/sau prieteni cu care sa lasam copiii, bona ne permiteam strict cat eram eu la servici, iar noaptea dormeam cu randul. O noapte eu, o noapte sotul. Ne-a dat Dumnezeu doi copii extrem de energici carora cu greu le facem fata.
Acum, de cand mezina a implinit doi ani jumate si cea mare aproape 5, am reusit sa le ducem la gradinita si sa intram si noi intr-un ritm de viata mai omenesc. De -aceea va spun ca la noi magnetii de pe frigider sunt salvarea. Ca sa evitam socul unui refuz, preferem sa ne declaram intentiile prin magnetii de pe frigider. Aluziile verbale sau gesturile... ne-au dus la multe confuzii . Plus ca se creaza si suspansul; magnetul sus..ok... dar cand trecem la fapte? poate azi... poate maine... conventia este sa nu depasim 5 zile de asteptare. In rest... ce s-a scris pe-aici e adevarat. Pofta vine prestand...... si e chiar bine. Incet, incet ne regasim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mama ei de viata!!! Hai ca va fi mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Cica o metoda buna de a reface atractia sexuala in cuplu este sa te comporti ca si cand te-ai ascunde cu amantul/amanta. Si sa programezi escapade scurte prin camere de hotel, sa ai impresia ca faci ceva interzis , fara stirea copiilor (ma refer la copiii mai mari) sau a altor persoane din familie.

Cica functioneaza tare bine, da trebuie sa ai bani de hotel. Asa ca eu n-am incercat metoda asta (nu c-as avea nevoie ).

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bai, eu as bate-n cuie magnetul ala vesnic sus si cum intelegerea e intelegere,ein Man ein Wort..........
si noi facem de garda, o noapte unul,o noapte celalalt, Ianu e un copil kinetic,dar.........am si eu cateva conditii de indeplinit de catre sot ca sa nu jure ca s-a luat cu muma padurii sau cu cea mai femeie.
desigur,el poate refuza, categoric, ca nu se intampla nimic .
da, la 68 de ani,sunt perfect de acord.se poate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

histamina, degeaba ai tu magnetul tot timpul sus daca "magnetul" lui e jos
No, fiecare dupa posibilitati, magneti mai mici, mai mari...frigidere mai mari, mai mici!


Si acu serios: atat timp cand intr-o familie exista armonie si amandoi sunt de acord cu anumite metode, si se potrivesc ...eu zic ca-i ok...chiar si cu magnet

Cu programare nu-mi place, ca am inca sechele de pe vremea cand incercam sa fac bebe si "pandeam" ovulatia dupa facem nu stiu ce injectie si dupa aia musai , ca doar nu plateam degeaba si consultatia si injectia!
Normal ca n-a iesit nimic in perioada aia!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hi hi...si noi am patit la fel....atunci nu-mi trebuia...cand ne straduiam.Dar dupa ce am renuntat,in doua luni.,...pac..Eva.
Si a mai fost o perioada de un an,sarcina si dupa nastere...in rest....no problem....oboseala in cuplu insa e un obstacol...insa nu cu progranmare ca nu mai porneste motorasul....nu e cu cheie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Apropo de magneti, cred ca au si o componenta psihologica... asa ca se poate ca metoda sa functioneze intr-un cuplu, si in altul nu. Merita totusi incercat

In legatura cu Anticonceptionalele orale, din experienta va spun ca printre alte efecte nedorite (mentionez doar cresterea pilozitatii), duc si la scaderea libidoului.
Faptul ca exista 'studii" si "marturii" ca nu este asa, e o maaare minciuna, pusa la cale de producatorii si distribuitorii de asemenea pastile.
Ganditi-va ca au la baza niste hormoni, sau inhibitori de hormoni... ceva care da peste cap natura. Cum naiba sa nu influenteze piesa de rezistenta in tot procesul de reproducere: libidoul?!

Daca bantuie si pe aici avocati ai AC orale, ii rog sa aiba decenta sa se abtina de la sfaturi 'autorizate' sau 'binevoitoare'.
Luati voi AC pana va ies pe nas si pe gura, dar nu mai spuneti ca nu din cauza lor ajung femeile sa aiba libidou negativ (nu zero).

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Asa e cabotin eu nici sterilet cu hormoni nu mai vreau. Pilulele AC functioneaza prin inducerea de abstinenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La fel de eficienta ca aspirina stransa tare intre genunchi!

Mergi la inceput