Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
maitreyi spune:
neata!
Paula merge singur cu ei, da. si merge chiar pe plaja de la babyland, undeva mai in capat dreapta unde e loc de joaca pt copii direct pe plaja. o nebunie! anul trecut unul era n parc si unul l apa - mi-am sucit gatul ca la tenis dar e bine ca e plaja ingusta acolo
Doxy 22-24 se face morfofetala. la longavit l-am dat pe pitic.
azi a fost prima zi de gradi oficil. ieri a mers de proba. pot sa va spun ca l-am luat cu forta de acolo. i-a placut f mult si e mandru tot ca Alexandra merge la gradinita ei si el merge la GRADINITA LUI! au dansat hora unirii, au colorat niste romanasi, adica a si invatat cate ceva azi
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 11 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Delia_Rodica spune:
Eu am citit ca se face si pe 2D si pe 4D. La 4D se redimensioneaza/calibreaza pe 2D. Adica practic trebuie facut in 2D
viitoare mamica 12+
happy_ama spune:
pfuuu...si la aia de DT a facut tot pe 2D. a trecut 5 sec pe 4D si atat. As fi vrut sa imi arate mai mult puiutul in toata splendoarea Si in acest caz nu inteleg de ce costa atat de mult...
Happy_Ama 15+
doxy spune:
Maitreyi, mi-a placut Longavit, nu prea mi-a placut curtea, ca tre sa mergi printre masini pana ajungi. Eram cat pe ce sa-l mut acolo, dar am intampinat aceeasi problema, de care fugeam de la Iris. Asa ca am lasat-o balta...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+
paula_m spune:
Eu stiu ca masuratorile se fac in 2D. Oricum, mie nu-mi plac imaginile in 3, 4 D, cat or fi...chiar deloc.
Il simt Doxy, cred ca zilnic, inca nu e f puternic, seara cand ma pun in pat, incerc sa-mi aduc aminte daca l-am simtit peste zi, dar oricum, seara e destul de lenes. Inca sunt micuti, poate stau mai in spate si au destul loc sa se ascunda.
Maitreyi, acolo nu e o plaja asa cu mai multe pietricele? Noi in 2011 am fost acolo, la sf lui august, cu programul ala, Litoralul pt toti - a fost 500 de lei biletul, dar am fost f nemultumita de plaja si mergeam mai mult, pana in capatul statiunii, ca era plaja mai finuta, sau mergeam cu masina la Eforie. Cred ca hotel Delta era. Si nu departe de noi era locul ala de joaca pt copii!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Fetelor, unde locul asta babyland la mare ca am de gand sa ma aventurez si eu la vara, cu tot cu bebe. Noi am fost la bulgari cand avea Rares 5 luni si in Egipt la 1 an si 5 luni. Sora soacra-mii e pediatru, cand a auzit a zis ca suntem nebuni si ne-a dat o sacosa cu medicamente. Eu sunt mai curajoasa si mai egoista asa ca o sa plecam cu totii la vara, dar in Romania, asa ca vreau sa gasesc ceva fain. Acum sa dea Domnu sa ajungem cu bine pana atuci!
doxy spune:
Eu il simteam cam pe la 18.00 ca de obicei stau intinsa atunci si-mi astept barbatii, sau pe la 22.00 cand ma bag in pat. Dar ieri si alaltaieri parca nu l-am mai simtit. Maine am sa-mi sun dr. pentru programare ca daca morfo se face la 22 sapt, mai am o luna pana atunci si nu mai am rabdare.
Delia_Rodica spune:
Mie nu mi se pare asa tragic sa pleci cu copii in concediu. Sora lu barbatu-miu, alias cumnata , are 3 baieti, 8 ani, 1 an si 6 luni si unul de 4 luni. A plecat in concediu la mare, la munte (toata in afara tarii), cat era insarcinata cu al treilea. Urmeaza sa plecam in feb-aprilie la schi in Austria. Ideea este ca ea dintotdeauna si-a luat copii cu ea, de la primul de cand s-a nascut, pana in prezent. Si o admir.
viitoare mamica 12+
Ele spune:
Ai mei sigur nu ar pleca fara mine.
In urma cu 3 ani am plecat cu varicela la Bulgari, pt ca nu au vrut sa plece singuri. Oricum bine am facut, trecusera cele 5 zile de contagiere si chiar am facut plaja si baie de multe ori pe zi.
Anul asta nu rezervam nimic. Astept sa vad cum e vremea si cum o sa ma simt.
Daca e ok, putem fugi cateva we la mare.Dar in familia mea doar eu sunt ahtiata de soare si bronz .
Elena & Denisa (26.10.2004)
16 saptamani
olimp spune:
buna seara am ajuns si eu pe acasa , am papat bine si acum imi fac siesta...apoi o baita ..un dus ...
pai cum adica creste piciorul ce ma fac eu acum am 40-41 am sa-i iau papucii sotului si acum imi gasesc greu pantofi , la ghete mai merge si sandale...pai oi da raita in germania unde au nr mari la femei pana la 44
bubulina LA MULTI ANI
nu mai stiu cine a intrebat , eu am facut doar TT am sarit peste DT.
pe mine m-a chemat in 11 feb care corespunde la 10 + sapt , banuiesc ca e moroflogia fetala ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
16 +