Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia_Rodica spune:
Barbatul a zis ca o sa planga cu siguranta, cand o sa-si vada copilul
viitoare mamica 12+
happy_ama spune:
Ele, nu afecteaza. Doar ca in curand o sa il enerveze pe bebe
Rodica, tinem pumnii!!!
Happy_Ama 15+
paula_m spune:
E mai greu pana incepe sa miste, apoi nu o sa mai aveti nevoie nici de ecografe, nici de doppler, de nimic...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
Multumesc fetelor. Asta e buna, sa am grija de el . Adevarul ca sunt momente cand barbatii astia parca ar fi si ei copi
viitoare mamica 12+
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_1981 Dragi burtici, am comandat de pe amazon un aparat doppler fetal, care impreuna cu un gel special si transport m-a costat 27 euro. Abia astept sa mi-l livreze, sunt foarte curioasa daca chiar o sa pot sa ascult inima micuteniei de acasa, ca sa fim linistiti ca e bine, mereu. Am primit intai gelul, asa ca astept in cateva zile sa vina si aparatul. 13+ |
Se aude dar mai bine de pe la 16 saptamani cand am fost in spital pt cerclaj ce un dolper micut ne asculta din 4 in 4 ore
amalia tsakoniati
16+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
doxy spune:
Paula apropo de miscat, am mai intrebat, dar la atatea dezbateri ce au avut loc, s-a pierdut pe undeva. Voi de cate ori il simtiti pe bebe? Se intampla in anumite perioade de zi/noapte? Mi se pare ca ultimile zile nu prea l-am simtit si parca ma ingrijorez putin.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+
happy_ama spune:
Doxy, eu il simt. Nu am nicio indoiala ca e bebe. Simt ca ma impinge asa, f usor, din interior. Din cate am observat e mai activ dimineata si seara
Happy_Ama 15+
Delia_Rodica spune:
am uitat sa va zic ca ma costa eco asta 250 lei , dar bebe sa fie bine.
viitoare mamica 12+