Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Happy, eu in locul tau, m-as duce acasa ( in caz ca esti la
munca ) si as sta linistita in pat. Habar nu am cat sunt de normale durerile ca de ciclu in aceasta perioada a sarcinii. Eu ma raportez la sarcinile mele si eu la amandoua le-am avut doar in primele saptamani.
Acum, recunosc ca si pe mine ma doare pe sub burta, dar eu el pun pe seama tusitului.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Multumesc pentru sprijin, fetelor! Deja am bocit de 3 ori prin toaleta de la serviciu...

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Paula, as vrea dar am un dead-line la ora 16:00...nu prea am cui sa i-l predau...in plus acasa cred ca o iau razna de-a binelea...

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Ama, nimic din ce descrii tu nu pare iesit din comun. Esti la munca? Barem sa iti mai umpli capul cu ceva pana la consultatia de diseara care o sa te lamureasca in toate cele.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Offf fetele de unde durerile astea . Am avut si eu mici dureri ieri. Probabil creste bebe si din acest motiv avem dureri altfel nu imi explic asa toate . Apropo nu mai stiu cine a zis ca lichidul amniotic nu se schimba. Ba da se schimba la 24 h dar nu mai stiu de la cate saptamani. Pt ca bebe face pipi si placenta il inlocuieste. Eu dimineata cand ma ridic din pat am o scurgere mai abundenta si apoi gata probabil ca de pe timpu noptii nush ce sa zic. O sa o intreb pe doc cand ma duc.

15+
Dana

Mergi la inceput

Da, Alina, sunt la munca. Asta spun, acasa cred ca inebunesc!!!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Dana eu am zis... nu era vorba ca nu se inlocuieste. Se inlocuieste in mod continuu la cca 3-4 ore din cate stiu eu insa nu se elimina pe jos in momentul in care asta se intampla. Cred ca m-am exprimat eu gresit. Eu asa intelesesem dilema lui Ama.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Dana lasa-l si pe Cuza, ca la istorie am invatat sferturi de adevar. Era un alcolist condus din urma de femeie. N-are ce sa zica.
Si eu sunt suparata pe multe din tara asta, pe tot sistemul acesta bolnav. Nu se stimuleaza deloc natalitatea...deci noi sa fim sanatoase si bebeii nostri

viitoare mamica de hocheist 12+

Mergi la inceput

Asa e manca-l-ar mama... daca se lasau toti condusi de femei cred ca faceam amnio mocca azi.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Dnapotecuta dar pe unde se4 elimina lichidul amniotic vechi ca asta chiar habar nu am . Eu una sunt tare curioasa de absolut tot ce se intrampla in corpul meu. In fiecare zi stau si citesc si ma uit despre orice chestie , despre fiecare saptamana mai ales .

15+
Dana

Mergi la inceput