Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Vi4i ce ma bucur ca bebe e acolo! continua cu ce ti a dat medicul si va fi bine.
Pastiluta, frumos spus despre copilul fecioara! si tu crezi in zodii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Mihaela, esti o draguta, ca de obicei

Si eu cu mirosurile sunt ceva de speriat. Le simt de la o posta. Noroc ca nu se mai fumeaza aici prin restaurante/baruri, ca acuma chiar m-ar deranja, cu toate ca am fost si eu fumatoare convinsa pana nu de mult.

Voi cum luati progesteronul? Pastile sau ovule? Eu il iau in forma de ovule si tot timpul am impresia ca nu il pun bine sau ca nu il absorb cum trebuie.. uff

De cateva zile am o pofta de cola, ceva de speriat..stiu ca e una fara cafeina, dar nu am baut niciodata... oare am voie?

Multumesc mult Elena si tu esti o scumpa si jumatate.

In legatura cu mirosurile, si eu am patit la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_lupu

Fetele,eu de azi am incheiat lucrul.
Nu imi pare nici prea bine,dar nici rau.
Eu lucram intr-o sectie pt.embleme de Mercedes-Benz,embleme care urmau a fi imprimate cu o vopsea foarte toxica.Asadar,firma a decis ca e mai bine sa stau acasica,sa-mi protejez puiutul,dar si pe mine.Lucram cu contract limitat,pana in mai a.c.Asa ca de luni stau acasa,si sunt platita. (Colegele radeau,ziceau ca sunt la pensie,ca stau acasa si iau bani ).

Laura, poate e spre binele bebelui ca nu mai lucrezi intr un mediu toxic. Stiu ca ti va lipsi colectivul, dar poate te reorientezi spre alte activitati sociale. Ce iti place sa faci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Buna seara dragelor

Mihaela, esti o draguta, o deosebita ...prin tot ceea ce faci
Parerea mea, daca nu iti vine ciclul, du-te la dr, poate iti recomanda progesteron( din cate stiu ajuta si la reglarea ciclului)
Offf, imi pare rau
Oricum, nu te mai lasam sa pleci, ramai aici cu noi toata perioada

6+

Elutza esti o scumpa.
Multumesc frumos pentru incurajari. Ce atenta esti tu cu fiecare! Frumos!
Chiar am sa mai sun maine la doctor din nou, caci maine fac 47 de zile. Doamne ce chestie! Niciodata nu am crezut ca o sa mi intarzie. Adica era mai normal sa nu iasa bebe din prima decat sa mi intarzie ciclul atat de mult. Cred ca am sa mai astept pana la sfarsitul lunii, si daca nu o sa vina, cu mii de regrete o sa va parasesc, caci mi se pare oarecum ciudat si poate unfair sa fiu printre voi sa deranjez. Nu vreau sa va parasesc, dar cine stie cand o sa vina ciclul asta? Poate o sa sfarsesc prin a avea dnp prin decembrie si atunci..... :)))))

Imi face o mare placere sa te citesc, esti tare simpatica.

Mergi la inceput

Deci pana la urma raman samburei-dovlecei de Sept-Oct? Mie chiar imi place mult cum suna!

Elutza si eu in sarcina am avut chef mai mult decat oricand de . Hormonii, bata i vina! :P si sotul a fost ok pana prin saptamana a 25a ceva de genul, dupa aia a intervenit problema mentala ca eram prea mare si simtea capul copilului si n a mai vrut sa faca nimic :)))))

Mergi la inceput

Elutza bafta la transvaginala maine. Tin pumnii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Miha, tu il astepti si mie mi-a venit... nu stiu daca e doar o coincidenta ca am luat o cazatura urata azi, chiar in aeroport in Cardiff dupa ce am ajuns... Initial mi-a fost teama sa nu fie o sangerare de la cazatura, desi nu v-am lovit in zona pelviana. Asta e! Cumva deja am acceptat ideea si mai am vreo trei saptamani in care mai pot sa raman la odiseea asta.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Ioana imi pare tare rau.
Neaparat sa mergi la un doctor in tara sa vezi care e treaba. O sa faci un beta hsg?
Daca tu crezi ca mai ai timp 3 saptamani sa mai stai in aceasta odisee, atunci poate ma mai gandesc si eu. Asta desigur si cu parerea celorlalte fete. Nu vreau ca nimeni sa se simta prost ca au si o negravidoasa in grup. :D

Ioana, te rog sa ne tii la curent ce e cu sarcina. Au fost fete care au avut ciclu si pana in luna a 4a de sarcina. Fuguta la doctor! Bafta!

Cum ti s a parut Wales ul? Ce ati vizitat?

Mergi la inceput

Laura, ce bine e in Germania ca aveti 3 ani! Ce n as da sa avem asa si in UK! Aici ai concediu platit maxim maxim 9 luni (in alte parti e si 6 luni), apoi e neplatit. Si la 1 an, 1 an si 2-3 luni, se cam asteapta sa te intorci la servici daca vrei sa ti pastrezi postul.
Tu vrei sa stai 3 ani acasa? Eu deja dupa 1 an simteam nevoia acuta de socializare! Vai ce bine imi prinde ca m am intors la servici! Excelent! Dar sunt part time: miercuri, joi si vineri, astfel incat, inca mai am mai mult de jumate de saptamana cu fetita mea. Am impacat si oaia si capra

Mergi la inceput

DarkBendis
Da, ce chestie, am observat si eu ca nu a mers forumul ieri.

Am zis mai sus starea mea, inca mai astept rusii. Va tin la curent. Oricum mi se pare deplasat sa raman in grup (cu multa parere de rau), daca nu o sa am dnp ul cat mai aproape de Oct.

Si cat mi am dorit sa am fete din UK la a doua odisee!

Mergi la inceput

Gata gravidoasele-frumoasele, v am pupat, night night si ne auzim maine!

Mergi la inceput