Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Pastiluta, atat de mult platesti pt o consultatie si o ecografie????
Dar unde ai dr??? Scuza-ma, dar mi se pare incredibil de mult. Daca vrei te pot ajuta cu un pont

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Salutare viitoare mamici de samburei-dovlecei

Salome, nu cumva ai 6 saptamani si 4 zile? :)
Durerile si crampele sunt normale, si asta pt ca se petrec atat de multe schimbari la nivelul organelor noastre genitale....deh, nu mai suntem singure in carapacea noastra
Ar fi bine sa ai o relatie apropiata cu dr ginecolog si sa-l suni oricand crezi ca ceva nu-i in regula. Iar cand ai programare si ajungi la control, incearca sa-ti faci o lista de acasa cu toate intrebarile si nelamuririle pe care le ai. In felul acesta nu vei uita niciodata sa-l intrebi ceva( stii, se poate intampla din cauza emotiilor).

Deci, votati pt samburei-dovlecei?

Mihaela, doar stii ca esti bine-venita aici, cu noi, indiferent de ce se va intampla!!! Eu sper sa iasa bine si sa vina "Mos Craciun" cat mai repede si la tine
Imi pare rau pt Imi, sper ca este bine! Multa, multa sanatate si putere va doresc!!! Sa treceti cu bine peste tot!!!

Si eu i-am auzit inimioara azi, la 6 sapt si 4 zile, abia asteptam...am inceput sa plang de fericire, de liniste, am stiut ca este in siguranta acum. Am avut un week end de cosmar, de vineri au inceput sa-mi dispara starile de sarcina pe care le avusem pana atunci, apoi, sambata dupa amiaza am inceput din nou sa sangerez( de data aceasta ceva mai mult ca data trecuta), duminica la fel, de dr nu dadeam, nu stiam ce se intampla, ma gandeam la ce este mai rau. Abia asteptam sa se faca 5 dimneata, sa ma trezesc si sa plec spre spital unde era dr meu. Dupa aproape 3 ore, m-am linistit. Singura grija pe care o am este un hematom de 4 mm. Miercuri ma duc din nou la dr. Ma bucur ca este bine samburel-dovlecel, dezvoltat normal de 7,4 mm si cu 175 batai pe minut

Sanatate maxima fetelor

6+

:))) asa este 6 saptamani de la ultima menstruatie, dar ma zapacesc doctorii astia ca ei socotesc altfel si spun ca acum am 5 saptamani aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Offf, nu fi derutata Salome, asa sunt dr, aiuriti :)))))))
Se mai intampla sa fie putin decalata data, dar sigur o sa ajunga la final sanatos, mare si voinic

6+

Mergi la inceput

+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salome10

+

am uitat sa pun 6 Inainte de + :))))

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ella, wow prin ce ai trecut in weekend! cred ca a fost infricosator! ma bucur ca totul e bine si i-ai auzit inimioara

Salome si Miralexia, multa sanatate! Si eu am auzit ca durerile in primul trimestru sunt normale. Sper sa va simtiti mai bine in curand

Mihaela, din partea noastra nu iti face probleme, eu una chiar as vrea sa ramai cu noi chiar daca vine bebe mai tarziu de Octombrie.

Stiti cumva care e substanta activa in acest no-spa? Nu cred ca gasesc aici dar stiu ca am voie sa iau acetaminofen (care se gaseste in Tylenol de exemplu). Vad ca sunt multi in jurul meu bolnavi si mai au si tupeul sa vina asa la servici! grrrr

Eu maine ma mai duc la un ultrasunet, dar de abia ce voi intra in saptamana 6 deci nu stiu daca voi avea ocazia sa ii aud inimioara. Ma tot trimit in fiecare saptamana sa fac ultrasunet, nu ma plang, ca imi place sa vad ce se intampla acolo inauntru, dar nu stiu cat de normal e asa des. Maine ar fi a 3-a care o fac. Poate numai acuma la inceput sunt asa dese ca sa se asigure ca totul e in ordine.. Oricum, abia astept sa-mi vad samburelul-dovlecelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Nu cred ca voi rezista 3 ani NUMAI acasa (exceptand concediul in Romania si vizitele la dr.).Noi ne-am gandit ca dupa 14 luni sa vina mama mea aici,sa stea cu "baietelul" (eu cred cu fermitate ca e baiat),si sa merg la servici.

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Laura, ce bine e in Germania ca aveti 3 ani! Ce n as da sa avem asa si in UK! Aici ai concediu platit maxim maxim 9 luni (in alte parti e si 6 luni), apoi e neplatit. Si la 1 an, 1 an si 2-3 luni, se cam asteapta sa te intorci la servici daca vrei sa ti pastrezi postul.
Tu vrei sa stai 3 ani acasa? Eu deja dupa 1 an simteam nevoia acuta de socializare! Vai ce bine imi prinde ca m am intors la servici! Excelent! Dar sunt part time: miercuri, joi si vineri, astfel incat, inca mai am mai mult de jumate de saptamana cu fetita mea. Am impacat si oaia si capra

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Da,Alina,stiu absolut tot.Noroc ca eu castigam mai putin decat sotul.In perioada cat stau acasa,pana in mai,ca pana atunci aveam contractul,sunt platita cu 67% de catre angajator,plus asigurarea medicala,care presupun ca o plateste Casa de asigurari.Inca nu stiu cu asta cum e,astept sa ma sune si sa vad exact actele.

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

Laura: 3 ani iti pastreaza jobul dar esti platita decat 12 luni( plus 2 luni sotul). Tu acum esti platita 100% ?
Nu e chiar asa o fericire nici in Germania. Noua ni se va reduce venitul familiei la mai putin de 50%. Sper ca o sa ne descurcam si cu mai putini bani. Aici legea e asa: 6 saptamani inainte de nastere si 8 sap dupa nastere intri in Mutterschutz si esti platita cu salariul intreg de catre angajator. Apoi intri in Elternzeit ( esti platit de casa de asigurari)si esti platita cu 75% din media salariului pe ultimul an dar nu mai mult de 1800 euro. Pt cei cu salarii mari ii dezavantajeaza rau aceasta lege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R
Stiti cumva care e substanta activa in acest no-spa? Nu cred ca gasesc aici dar stiu ca am voie sa iau acetaminofen (care se gaseste in Tylenol de exemplu). Vad ca sunt multi in jurul meu bolnavi si mai au si tupeul sa vina asa la servici! grrrr

Drotaverina.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna fetelor. Sunt mamica unui unei fetite de 3 ani, iar azi la servici am facut testul ca nu mai aveam rabdare pana maine dimineata...si am aflat ca vom mai avea un ingeras. UM 28.12.2012 DPN 5.10.2013.

Nu am mai scris de mult pe DC...de o gramada de vreme

Vi4i se pare ca suntem impreuna din nou la fel ca si la Odiseea pufuletilor..sarcina usoara tie si voua fetelor

In afara de lipsa menstrei am observat secretii vaginale mai mult decat deobicei si durere de san azi dimineata cand m-am ridicat din pat. La dr cred ca ajung pe saptamana viitoare..abia astept sa vad bb2 la eco

Mami de Diana - 31.12.2009 -

4+

Mergi la inceput