Medicament Germania
Rog moderatorii sa lase aici subiectul pana primesc lamuriri, fiindca e mai vizibil. Mi s- a recomandat pentru maturarea plamanilor bebelusului (sarcina 31 sapt cu probabilitate mare de nastere prematura) Celestone (betametazona). Am inteles ca in Ro nu se gaseste, nu stiu insa exact de ce. Intrebarea mea este: daca am reteta scanata si trimisa pe mail, de unde din Europa pot sa il cumpar? Reteta trebuie si tradusa? Daca gasesc undeva medicamentul, se poate trimite prin curier? Nu sunt probleme la vama? (este vorba despre o suspensie injectabila). Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sugestii.
Raspunsuri
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aalina2003 Rog moderatorii sa lase aici subiectul pana primesc lamuriri, fiindca e mai vizibil. Mi s- a recomandat pentru maturarea plamanilor bebelusului (sarcina 31 sapt cu probabilitate mare de nastere prematura) Celestone (betametazona). Am inteles ca in Ro nu se gaseste, nu stiu insa exact de ce. Intrebarea mea este: daca am reteta scanata si trimisa pe mail, de unde din Europa pot sa il cumpar? Reteta trebuie si tradusa? Daca gasesc undeva medicamentul, se poate trimite prin curier? Nu sunt probleme la vama? (este vorba despre o suspensie injectabila). Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sugestii. Alina si Ana (15 martie 2006) |
merg maine la farmacie si intreb. deci Celestone injectabil?
aalina2003 spune:
Da, Celestone injectabil. (in total am nevoie de 24 mg, nu stiu sub ce forma se gasesc in Germani). Multumesc!
danaionela spune:
Eu am primit din Germania zilele acestea un medicament. Am trimis retea prin posta obisnuita , iar medicamentul l-am primit prin DHL . Reteta a ajuns in Germania in 2_3 zile, iar medicamentul l-am primit in 24 de ore. costul transportului a fost 29 de euro. Cine I'll trimite poate sa puna in colect si o copie dupa reteta. Eu am avut retea in Romana si nu a fost nici o problema.
histamina spune:
draga mea,
1. http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1026
2. nu te complica si nu intra in panica.aceleasi rezultate le poti obtine cu hemisuccinatul egiptean,de la noi de pe piata sau cu dexa9te pot ajuta).
cortizonul e painea me acea de toate zilele si am si nascut prematur.crede-ma 1600 de hemi au facut minuni.
nu cred ca e cazul sa te stresezi inutil.
nu dati cu pietre,nu zic ca-s mai desteapta decat dr,dar sunt situatii in care solutia este mult mai la indemana.
pur si simplu e aceeasi substanta activa.desigur,e bine sa ai la indemana cele mai bune solutii,dar si cele mai facile cu acelasi rezultat.
nu-i nevoie s afie neaparat de afara luat,pur si simplu solutia e aici.
daca era o substanta activa ce nu se gasea era una,dar asa.optiunea e un pic cam complicata.poti sa achizitionezi acel medicament,dar important e,pt linistea ta,sa stii ca poti obtine acelasi efect cu hemi.