Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Bafta multa! La tine parca era clar cum e culoarea carutului, nu? sau mai astepti o confirmare?

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Si la noi cam la fel oxana. Imi aduc aminte ca lumea folosea si detergenti speciali si alte cele. Eu atat am facut in mod special la inceput. Puneam mai putin detergent la rufele lui V., le spalam sparat si le clateam de 2 ori. Si cam atat. In rest n-am sterilizat nimic niciodata. Am fost ori denaturata ori foarte relaxata. nici acum nu m-am hotarat care cum. Al meu era mucosul si jegosul parcului dar era cel mai fericit si mai liber copil.
Sper sa nu ma apuce grijile excesive la bb 2. A... am uitat. Al meu pitic spune ca bb baietel va purta numele de alexandru. Inca nu ne-am hotarat daca varianta e utilizabila. Dar chiar asa rau nu suna. Evident, la inceput a vrut sa il cheme Vladut ca pe el.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Ce sa zic... m-am obisnuit cu gandul ca voi fi minoritara la noi in familie. Cred ca daca e sa-i cada puta asta se va intampla maine cu siguranta. Asa ca daca si la eco de maine iese cu "2 cordoane ombilicale" ma declar satisfacuta de raspuns.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare burtici, m-am cam batut cu pumnul in piept ca ma ocolesc poftele, dar vreau sa va marturisesc ca aseara am visat ca mancam dintr-un ceaun fasole cu ciolan afumat si acum ma mobilizez sa imi fac pofta , voi sunteti de vina

paula imi pare nespus de rau pt raceala ta, pe mine m-a ajutat iarna trecuta sa scap de durerile de gat si din piept cu suc de ridiche neagra(am scobit o ridiche si am pus o lingura de miere).imediat am simtit ca cedeaza durerea. si am mai supt homeogene la greu si 3 zile 3 oscillo pe zi, in 3 zile am fost ca noua. mi-am amintit de o faza comica,cica o raceala tratata trece in 7 zile, iar una netratata in o saptamana, acum mai trebuie sa numeri zilele :)))
referitor la concediul de anul acesta, si eu ma gandeam zilele trecute cum e mai bine de facut. noi de cativa ani buni, mergem in concedii in afara tarii, sunt topita dupa grecia. dar anul acesta voi zice pas, poate il trimit numai pe al meu sot cu pruncuta pt cateva zile la noi la mare, desi nu cred sa accepte asta. intra in panica daca trebuie sa ramana o singura zi singur cu fetita :))

olimp si eu lupt undeori pt o gura de aer, simt ca ma sufoc, al meu dr zice ca e ok si asta, ca si nasul uscat sau sangerari. mie imi curge sange din nas daca sunt obosita( valabil acum de cand sunt cu burtica). al meu dr cam la tot ce il intreb zice ca e normal in sarcina. acum na, ce am vrea si noi? sa fim sprintene ca niste gazele, fara nici un gram in plus, fara nici o durere? nu ne-am mai simti gravide

criss momentan au cam disparut cosmarurile, la inceput visam horror, ma bantuiau visele mele, din cele mai stranii, la odiseea sarcinii pe saptamani am citit ca ar fi normale, cam dupa primul trimestru dispar. eu de cateva nopti, ma trezesc brusc in miez de noapte, ora 3-4 si nu mi se mai lipesc ochii, iar ziua sunt ca un zombi prin casa

grapfistar daca ai trecut de 13 s, nu mai are sens sa faci DT, vorbeste cu dr tau pt TT

stefana big hug mamico, imi pare nespus de rau pt pierderea tatului, de acolo de unde e, sigur e foarte mandru de tine. toate gandurile tale, sa le indrepti spre bebe acum
dupa multe cautari prin magazinele de aici, am gasit ciorapi grosi pt gravide, f f lejeri pe burtica din h&m, 140 den, 30 lei,au culori variate, deci ok ca pret.eu mi-am luat gri, verzi si grena. la prima sarcina am avut dressuri subtiri speciali pt gravide, luati din farmacie, ma strangeau de muream in zona burtii.

legat de cumparaturile pt bebe, ma cam manance putin degetele sa cumpar ceva hainute, dar tot eu ma linistesc si zic ca mai asteptam putin. majoritatea lucrusoarelor trebuicioase pt bebe mic, le am de la maria mea scumpa, nu va fi nici un bai daca bebe va fi baiat si va sta in patut roz. nu mai vreau sa fac prostia ca la primul bebe, cand am avut cumparate dinainte enorm de multe chestii, ce le-am vazut trecute pe liste lungi de pe forumuri, si nu am folosit decat 20% din ele.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
15+

Mergi la inceput