CUMNATA- O BELEA
Raspunsuri - Pagina 6
ALLY82 spune:
va multumesc din suflet celor ce ma incurajati! am iesiet impreuna in aceasta seara si stiti ce mi-a aratat? http://www.youtube.com/watch?v=j3ObHjm1fAE
va fi valsul nostru in noaptea nuntii. promit ca o sa vin sa va anunt cand voi primi inelul, care am senzatia ca este in viitorul apropiat. va fi surpriza din week-endu[ pe care il vom petrece la munte.
multumesc ca sunteti si revin'
BalMascat spune:
cum e posibil sa-l stii de o saptamana si gata...stii ca te mariti cu el, ca vine cu inelul, etc etc......cand ai asteptat 8 ani si nu s-a intamplat asta. eu nu inteleg.
nici in filme lucrurile nu se intampla asa de repede.
ceva e putred rau in Danemarca. eu asa vad.
ina.click spune:
Daca mai aveti careva staniol, va rog sa mi-l trimiteti, marmotele mele incep sa nu mai aiba ce sa impacheteze
De cate ori deschid fereastra...
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Daca mai aveti careva staniol, va rog sa mi-l trimiteti, marmotele mele incep sa nu mai aiba ce sa impacheteze ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Cristina_C spune:
Se mai intampla. Poate, intr-adevar, mai rar, dar nu este exclus. Cunosc eu un caz fericit.