CUMNATA- O BELEA
Raspunsuri - Pagina 2
dianama spune:
Chiar nu prea vad probleme....e mandru de sora lui!
De ce sa-l pierzi?....bine nici nu prea am intzeles nimic din ce ai scris.
irinabobe spune:
aoleu de 3-4 ori pe an??? chiar nu stiu cum rezisti...esti sigura ca la sora-sa se duce, sau poate si-a gasit vreo diva pe acolo?
anya spune:
Sa incep cu ce-i mai simplu:
- Sms-ul a fost o gafa - recunoaste si asumati-o.
- Apelurile in roaming sunt cu pret mai mic daca suni tu din tara si el raspunde - asa ca suna-l tu.
- Daca va iubiti atat de mult - va casatoriti si atunci poate te ia cu el
Daca cumnatei nu-i place de tine, incearca si tu sa nu-i dai motive sa-i dovedeasca iubitului tau ca are dreptate. Pentru el sora lui chiar e pe un pidestal, ii e recunoscator (inteleg ca si are pt ce) - ceea ce e foarte frumos, iar toata animozitatea intre voi doua nu ii face bine.
anuscha2009 spune:
Niciodata nu te ia si pe tine cand pleaca in Fr? De ce? Poate asta te deranjeaza, mie mi se pare ca esti un pic geloasa pe cumnata , parca ii da atentie mai mult surioarei decat tie si parca asta te deranjeaza. Asda-i sau ma insel eu?
CAMELIA28 spune:
Eu nu inteleg de ce nu pleci cu el! Sotul meu, de cand ne stim, adica 13 ani luna asta, nu pleaca nicaieri singur, f. rar la o bere cu baietii,atat.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click am un mega deja vu, am mai vazut o data povestea asta cu cumnata diva cantareata de opera in franta. Voi nu? Pot sa jur ca a fost un topic lung lalait pe multe pagini, dar nu mai tin minte cine cu ce si despre cine. |
Da, si eu l-am mai citit.
Ca am ajuns pe la jumatate si apoi am ridicat repede pagina sa verfic data postarii
Edit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157945
ina.click spune:
Stiam eu.
nu de alta da nu stiu cate cumnate enervante care canta opera in franta pot fi.
De cate ori deschid fereastra...
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Da, si eu l-am mai citit. Ca am ajuns pe la jumatate si apoi am ridicat repede pagina sa verfic data postarii Edit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157945 |
Aoleuuu deci problema e veche,cred ca a uitat ca a mai postat.
ina...ai vut dreptate deci,mie mi-a scapt cumnata diva de opereta!(sper sa am timp sa citesc sa vad care era problema in subiectul precedent)
Dana