Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana nu-si lasa si ea inlocuitor?

34+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Katy, n-am vorbit inca, ca ne mai vedem pana pleaca si vreau sa o abordez atunci, ca sa fie totul mai fresh.
cred ca o sa ma indrume spre cineva, dar daca nu e dr meu care sa-mi stie istoricul e mai greu. Plus ca o sa stau mereu cu teama ca nu stiu cat de "saritor" o sa fie respectivul dr. offf, de ce mi-a fost frica n-am scapat

34+
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

MII DE FELICITARI CARMEN SI TATI, SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE BEBELUSEI EMMA SI SA FITI FERICITI IMPREUNA!

(Ti-am mai scris un mesaj dar s-a pierdut)
Am citit povestea si m-am mirat ce repede ati ajuns acasa, mie mi se pare greu la spital dar mai greu acasica daca bb este agitat si ramai singura cu el...
Felicitari si pentru laptic,
cu rabdare isi va face singura un program si vei intelege mai usor ce vrea, daca plange de foame sau vrea altceva

Lucky felicitari!!!!!!!!!!!

Simina voi ce mai faceti, scrieti numai pe FB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Lucky, felicitari!

Carmen, a mea are doua saptamini si tot nu are vreun ritm. Decit ca nu imi doarme noaptea. Da uneori e de la 1 la 4, asta noapte a fost de pe la vreo 3 juma pina la 5... Azi mi-a plins toata ziua si nu a dormit decit in wrap la sot (eu nu pot sa il port, sunt prea mica de inaltime).

In schimb se bat turcii la gurita ei si inghite laptele cu multa pofta, de zici ca nu i-am mai dat de o zi...

Mergi la inceput

Aschiuta felicitari pt fetita papacioasa!
Xtraordynari cum te simti?

35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Buna la toata lumea,

Katy am intrat azi in sapt 37 si am emotii, parca nu mai am rabdare si parca l-as mai tine pe bebe! La noi ningeeeeeeeeee si ma rog sa nu se nasca decat dupa ce se usuca drumurile

Ma simt mult mai bine decat speram, sarcina la 34 de ani pare mult mai usoara ca la 24! Am pus mult mai putine kg si ma misc (aproape) normal!

Am inceput sapt trecuta sa am si intepaturi in col, n-am avut toata sarcina si sper ca de data asta sa se dilate singur!

Tu cum esti? Ai facut bagajelul?

Mergi la inceput

In mare e facut dar mai am cateva lucruri de achizitionat, cum ar fi trusa de peridurala. Ma uitam la UM-ul tau, e 26 mai sau e vreo greseala, ca eu la UM 29 mai sunt de-abia in sapt 35.

35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary

Buna la toata lumea,

Katy am intrat azi in sapt 37 si am emotii, parca nu mai am rabdare si parca l-as mai tine pe bebe! La noi ningeeeeeeeeee si ma rog sa nu se nasca decat dupa ce se usuca drumurile

Ma simt mult mai bine decat speram, sarcina la 34 de ani pare mult mai usoara ca la 24! Am pus mult mai putine kg si ma misc (aproape) normal!

Am inceput sapt trecuta sa am si intepaturi in col, n-am avut toata sarcina si sper ca de data asta sa se dilate singur!

Tu cum esti? Ai facut bagajelul?

Ce super, mie mi s-a parut mai grea sarcina a doua.

Mamica de Ana–Adelina si 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna si de la noi!

Sunt happy mi-am recuperat laptop-ul!

Noi suntem bine, sapt trecuta am fost la control, col lung si inchis bine, am refacut toate analizele (sange, urina si secretie), miercuri merg sa vada rezultatele, am vb si pentru rezerva la spital, ieri am facut si bagajul (necesarul macar pentru prima zi) pt ca o mamica care a nascut recent a patit-o cu bagajelul si nu vreau sa ma ia prin surprindere. In schimb dr mea nu vrea sa faca deocamdata nici o programare pt ceza, a zis ca vom astepta pana ma ia ceva dureri sau alte semne prevestitoare nasterii si sincer mi-e cam teama, ma asteptam sa imi zica vi pe data de ... si gata.

In rest stau cumintica, incerc sa nu ma obosesc prea tare ca sa stea puiul cat mai mult la culcus, desi suntem tare nerabdatori sa o vedem.

Mamica de Ana–Adelina si 37 sapt

Mergi la inceput

Greieras felicitari, ai ajuns la termen. Eu mai am 2 sapt asa ca ma menajez cat pot. Eu imi fac analizele sapt asta.

35+ cu Tudor

Mergi la inceput