la cat se vede sarcina la ecograf?

la cat se vede sarcina la ecograf? | Autor: florycyk25

Link direct la acest mesaj

la cat timp se poate vedea sarcina la ecograf? ultima menstruatie am avut-o p 12.12.2012 ,,pe 10 ian am fact teste,nu unul,ci 6,toate iesind pozitive. astazi 16 ian am fact ecograf si nu s-a vaz nimic,nici sacul,nici embrionul....este prea mic? dc nu s-a vazut? abia maine vb cu doctorul meu knd or venii si analizele. stie cnv la kt se vdede? poate fii vorba de o extrauterina...rog raspuns urgent...sunt foarte speriata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Este cam mica sa se vada. Depinde fff mult de cat e de performant ecograful. Mai asteapta o saptamana. Practic astazi ai fix 5 saptamani de sarcina. La mine prima ecografie a fost facuta la 5 saptamani si 3 zile si s-a vazut saculetul si vezicula vitelina.
medicul mi-a zis ca pentru a se vedea la ecograf sarcina trebuie ca valoarea Beta HCG sa fie peste 1000 (preferabil 1200 - 1500).
Eu la 5 saptamani fara o zi aveam valoarea de 635,9.
Aceasta valoare in mod normal se cam dubleaza in 48-72 ore ore deci daca nu mai ai rabdare masoara cu aceasta analiza de sange valoarea beta HCG si in functie de cat e vei stii cand sa mergi la eco.
Sarcina usoara iti doresc!

28+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

msssss....asha m-am speriat de nu mai stiu de mine....inseamna ca sapt viit s-ar vedea nu? doamne ajuta si sanatate multa la bebici ,,,,va pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

5-6 saptamani.

Mergi la inceput

mersiii mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La 6-7 saptamani mai bine. La 5 saptamani sarcina e minuscula, e perfect posibil sa nu se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si eu am fost la 5 sapt si o zi, si mi-a zis dr ca nu-i sarcina...mai mult de gura mea mi-a scris acolo "posibil sac gestational...", si mi-a zis sa revin peste 2 sapt. A fost sarcina 100%. Acum are 6 ani jumate :).
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

la 7 sap si 2 zile s-a vazut inimioara pulsand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

In unele tari ecografia nici nu se face atat de repede. Testul de sange este cel care confirma cu exactitate sarcina. La mine a doua sarcina s-a vazut la eco pe la 5-6 sapt ca un punctulet minuscul. Medicul nici nu intentiona sa imi faca eco atunci, dar urma sa plec din tara in concediu si vroiam sa fiu eu sigura ca e in ordine... deci...un picut de rabdare.

Fascinatie

(34)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Stai linistita, mie la o sapt de intarziere mi-a zis ca e dereglare hormonala si abia peste o alta saptamana au gasit sacul gestational care de fapt erau doi saci :D

vezicula s-a vazut abia dupa alte cateva zile, iar unul dintre embrioni m-a mai tinut pe jar inca o sapt ca statea ascuns dupa vezicula

tot ce poti face este beta la 48 de ore sa vezi ca se dubleaza pana se vede ceva pe ecran. pe mine m-a linistit mult cand am primit rezultatul

multa sanatate!

16+ +

Mergi la inceput

multumesc mamici...m-am mai linistit akum ca am fost si la doctora de familie si mi-a zis sa mai asteptam 2 saptamani,iar atunci sa vin cu vesti bune la ea :D:D:D sanatate va doresc..poopiciii

Mergi la inceput