Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
albinuta83 spune:
Salutare la toata lumea!
Elena, multam pt Zen! E bine venit!
Noi ne luptam cu cei doi incisivi centrali de sus care isi fac de cap in acelasi timp.
Vad ca toata lumea e ocupata! Poate ne-om mai strange din plimbari daca tot. A venit frigul!
Maine plecam la munte, deci va las cafea pt dimineata si chec cu Zen de la Elena!
elena_gd spune:
Neatza mieeee ca oricum altcineva nu prea intra!!!
Albinuto distractie placuta la munte!
Si noi ne distram cu incisivii centrali de sus...pana la 8 luni ies ei.
Gyan ce mai face bb?
O zi frumoasa cu o raza de soare de la mine!
Deea_Deeutza spune:
Neata tie Elena si mie si cui o mai intra la raport!
Ne-am incumetat ieri sa iesim juma de ora afara, dar batea vantul de lua mucii lui Tavicu pe sus.
Azi ploua si e frig si adio plimbare. Stam in casa la caldurica si exersam cataratul pe mami si mersul in picioare.
Shosho mi-a placut tare mult ca ati invatat puiul sa coboare din pat. Poate imi dezvalui metoda sa-l invat si eu pe-al meu.
Roxana nasol cu infectia, sper sa scapi repede cu antibioticul. Banuiesc ca iei ceva de protectie sa n-o dai in candida sau alte minuni.
Deea_Deeutza spune:
Albinutule distractie placuta la munte, sa-ti incarci baterile si sa distrezi piticul!
Ellyshor spune:
Neataaa!
Inceput de weekend...pacat ca e asa ploios :(
Albinuta distractie placuta!
Vreau de cateva zile sa va intreb ceva. Cand trebuie sa le pasam solidele in bucatele mai mari, piticilor? Mihnea are deja 6 dinti(a dat azi-noapte si ultimul incisiv central) si ma gandeam sa nu-i mai fac piureul fin fin...ci mai grunjos asa. Problema e ca am incercat o data si scoate bucatile afara din gura. Culmea, daca ii dau finger food mananca...mozoleste la ea pana o mananca...dar din piure scoate afara bucatile. Cum ar trebui sa procedam? Nu vreau sa manance blenduit si la 2 ani, si stiu ca o data aparuti dintii trebuie folositi...so, care e solutia?
Anitta_O spune:
Albinuta, petrecere frumoasa! Elly, deci Mihnea are 6 dinti! Stii ca Iuliei i-au iesit primii doi la 5 luni si jumatate si mi se pare ca Mihnea n-avea niciunul? Ei bine, Iulia tot cu 2 dinti e si Mihnea e mult inainte. Dintos mic si dulce!
Eu n-am vazut unde a scris Shosho despre datul jos din pat, dar va zic cum a invatat baiatul meu: asezat pe burta se tragea inapoi, spre marginea patului. Simtea marginea patului cu picioarele, apoi se impingea usor-usor in jos pana atingea covorul si se tinea cu mainile de marginea patului.
La noi nu sunt noutati. E cod portocaliu de ninsori si vant, dar nu ne-am inzapezit inca.
elena_gd spune:
Anitta nasol tare cu vremea la voi, provizii sa ai si nervi de otel, ca tare greu mi-a fost si mie ca n-am iesit 2 saptamani cu E la plimbare. Acum mi-e frica sa nu raceasca, ca l-am scos si ieri si azi cate o ora.
Shosho a pus un filmulet cu Edy pe celalalt grup de pe fb, daca iti faci curaj ne anunti si iti dam add. Aceeasi metoda ca si baietelul tau.
roxana_nt spune:
Hai ca am sosit si eu la raport.
Astept sa vina pe la mine musafiri ca e vineri,yupiiiiiiii.
De vreo 2 ani avem facut ca un fel de "pact" cu fratemiu si cumnatamea si ne vedem in fiecare vineri seara.Mancam ceva,bem ceva,care cum poate,ma distrez si eu cu nepoatamea care are 3 ani acum si e o smecheroaica .
Am fost aseara la kangoo jumps care mi-a iesit si pe nas.E greu frate.Dupa circa 100 de ani decand nu am mai facut sport,am crezut ca imi dau duhul,da zau.Da nu ma las.Mi-am facut abonament,pt o luna pt inceput .Vine vara si tre sa ma fac la loc diva .Dar va vina sa credeti ca nu am febra musculara????Nu imi vine a crede.
Data viitoare trag si eu mai tare .
Deea sper sa rezolv repede cu antibioticul.Oricum,rusine mie,dar am luat asa dupa ureche,ca mi-am facut calculele si ca sa duc la laborator urina sa vedem cu ce e infectia si ce antibiotic sa iau trebuia sa astept pana luni,ori eu nu mai puteam.Sa nu faceti ca mine fetelor!!!
In rest nimic interesant.
Va pup si va urez o seara de vineri minunata.
Roxana, mami fericita de Robert Andrei
Shoshonik spune:
Deea, am facut cum a zis Anitta. L-a pus in 4 labe aproape de marginra patului si l-am tras putin de picioare ca sa mearga inapoi. A venit totul de la sine si el e foarte incantat de ce poate.
Anitta, pun imediat filmulet pe picasa cu feciorul.
Si daca tot vorbiti de dinti...noi avem 3, asteptam al patrulea.