Endocrinolog/diabetolog Bucuresti

Endocrinolog/diabetolog Bucuresti | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie destul de urgent de o recomandare pentru un endocrinolog bun in Bucuresti.
Soacra mea care sufera de diverse boli, majoritatea la inima, dar si diabet, a sunat disperata ca i-a gasit la ultimul control diabetul undeva la 320. Nu stiu ce-nseamna asta, dar sigur nu e de bine daca ea din proprie initiativa ne-a rugat sa o aducem la Bucuresti pentru un control (stiu ca in trecut ne-am tot rugat de ea sa mearga aici la doctor si de fiecare data a refuzat)

Problema e ca eu nu cunosc pe nimeni in domeniu, si nici nu stiu unde sa o duc. Si parca nu m-as lasa doar pe mana a ce gasesc cu google.

As aprecia orice recomandari, sfaturi, sugestii pe tema asta.

Nu ascund nici faptul ca situatia financiara este destul de precara in acest moment, soacra oricum abia se descurca cu banii de la o pensie la alta, iar noi tocmai am resusit sa ne papam toti banii din salarii pe rate, adica pana luna viitoare nu prea avem de unde scoate cine stie ce bani pentru consultatii pe la cabinete particulare. Ma rog, ne-om descurca noi cumva, dar ideea era ca o recomadare la un cabinet particular extrem de scump s-ar putea sa nu ne ajute, chiar daca sanatatea e nepretuita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

La institutul Parhon. Cred ca e nevoie de trimitere de la medicul de familie sau cel specialist. Nu stiu sa-ti recomand un specialist in diabet la Parhon, mama a avut probleme cu tiroida. Ca medic endocrinolog stiu ca este buna si "cautata" Catalina Poiana. La cabinetul din Ploiesti are lista de programari facuta pe 2-3 luni in avans.
Ce fel de diabet are soacra ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Corina, nu stiu ce fel de diabet are , stiu doar ca nu face si n-a facut niciodata insulina, ci ia doar niste pastile (cand vine pe la noi are o geanta plina de buline, cum le zice fie-mea, si de inima, si de diabet, si de ce-o mai avea ea alte boli).
Dar daca e nevoie o sun si aflu imediat diagnosticele pe care i le-au pus medicii din provincie. Eu n-am vorbit acum cu ea de analize si investigatiile pe care si le-a facut, ci doar barbata-meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

probabil ca are diabet de tip 2, care se poate tine in frau destul de bine cu dieta si un stil de viata sanatos, iar daca acestea nu dau rezultatele dorite, se face tratament medicamentos.
desigur, conteaza si ce alte boli are soacra ta, ce medicamente ia, poate unele dintre ele nu sunt tocmai ok pentru diabet (stiu ca pe prospectul multor medicamente sunt atentionari in legatura cu cantitatea de zahar/glucoza/fructoza si ce-o mai fi, special pentru bolnavii cu diabet).
ambii mei parinti au diabet tip 2 si tin dieta. stiu ca o perioada au luat si pastile, insa cand glicemia a ajuns la o valoare "rezonabila", au renuntat la medicatie treptat si tin regim alimentar recomandat de medicul specialist (pe zile, produse permise/interzise, intervale orare, cantitati, samd). si-au luat glucometru si isi verifica periodic glicemia, pana acum e totul in regula, atat cat se poate, desigur (au si ei o varsta + alte afectiuni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

eu nu cred ca la parhon trebuie sa va repeziti, spitalul malaxa este de specialitate si cred ca acolo e cel mai indicat sa va adresati...si da, cum sta cu dieta?!!..ca degeaba baga pastile daca nu respecta dieta...

sanatate!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Catalina Poiana are consultatii si la Medlife in clinica din Baneasa (vis a vis de Antena 1).Este un medic ff bun. Eu am mai fost si la Magda Bajenaru care este buna.

Sanatate multa!

Mergi la inceput