Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris1211 pai, draga Hellie, si eu am crezut ca esti "dracoasa". De fapt nickname-ul tau nu vine de la "hell"? Glumesc, sper sa nu te superi. 22 + cu |
Iris, no way! Nu ma supar repede .
Kabecka, si fata si baiat inseamna ca in zilele pare esti calda si buna si intelegatoare, si in zilele impare esti rea si a dracului.Pfffffoai ce ma pricep la interpretari .
Mai vrea cineva vreo interpretare ceva?!
17+
kris spune:
Buna seara drageele mele!
Ma bucura vestile bune , ma intristeaza cele neplacute !
Bun venit celor 3 mamici, eu nu v-am scris de vineri..iar voi ..ati scris , nu gluma !
V-am citit , cu sufletul la gura!
Vin cu o propunere, daca si doriti: nu vreti sa ne punem la semnatura si medicul cu care nastem sau urmam sarcina? Asa putem sa ne documentam mai mult, daca avem aceeasi medici.
Nu-i cu suparare, dac nu doriti.
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+
Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena
flafi spune:
Kris, propunerea ta din partea mea suna bine, dar pana nu ma lamuresc si eu cu astia de la Regina Maria, ce fac cu contractul, daca bine voiesc sa imi acorde onorarea de a naste la ei sau nu inca nu pot trece la semnatura nimic.
In principiu si cei de la Medlife si cei de la Sanador mi-au spus ca pot naste la ei cu medicul meu, mai trebuie sa vad si el ce parere are.
24+ cu
kris spune:
Eu am urmat sarcina si am nascut in ian. 2005 cu o d.na dr. din Filantropia. Am fost foarte multumita!! Nastrea mea a durat 15 min, dar mi-am facut si epidurala. In schimb, am stat pe masa la cusut 1 ora. Nici nu se cunoaste ca m-a taiat.!
M-am informat, cam cat se da..si asa am procedat. Doamnei dr i-am dat, dupa o parte si restul la externare. Asistentele de la neonatologie au f f dragutze, chiar una dintre ele, m-a chemat intr-o noapte sa-mi arate cum sa-i fac baita si toaleta de dupa. La externare i-am pus si cercelusi. Mi s-a recomandat sa-i fac gaurile ca e mica si nici nu o simte.
Imi doresc din tot sufeltul sa pot naste si acum natural si sa fie macar la fel ca la prima nastere!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+
Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena
VIOIKA76 spune:
Hellie hai sa te vad :la mine ce interpretare mai gasesti ?
Ai fost tare simpatica cu ''gaselnitele ''din popor !
Eu la bebe 3 vreau sa fac neaparat prevenarul de care spune Vicky ,parca vad ca si cu el am aceeasi problema care am avut-o cu ceilalti 2 ,bronsite si astm.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
duduta190578 spune:
Eu daca sunt din Onesti,nu cred ca are importanta medicul,ca nu mai e nimeni de aici!
22+
VIOIKA76 spune:
Flafi pana la urma ai vorbit si la Sanador ?
Nici eu nu stiu unde voi naste si nici cu cine ,trebuie sa ma hotarasc ca mai tarziu nu ma mai primeste nici un medic.
si acum23+
Elyana spune:
Hola chicas! Ma plictisesc pe scaun asteptand sa intru la consult. Sper sa vin cu vesti bune!!! Bate inima ca la iepurasi
16+ +
VIOIKA76 spune:
Kris nu stiu parola de la gmail .
Fetele care stiti ,e aceeasi cu cea de la picasa ? Daca nu ,vreau si eu si Kris parola .Multumesc !
si acum23+
VIOIKA76 spune:
Elyana iti tinem noi de urat .
Sunt sigura ca-i totul bine ! Relaxeaza-te !
si acum23+