Anca eu am o sefa de milioane, e foarte intelegatoare si fara sa-i zic si-a luat in calcul ca din iunie plec si chiar m-a sfatuit, ca nu merita sa-mi mananc nervii cu patronii care-s . Si a zis sa stau acasa sa ma linistesc, sa ma pregatesc de nastere, cumparaturi si ce mai e de facut.
viitoare mamica 11+
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Mie imi place Sofia. Dar sotului nu, cica il duce cu mintea la Bulgaria. Ar mai fi Iris..dar inca nu ne-am decis. Paula cum bag carucior roz la semnatura?? ca tot roz a iesit si la eco de azi. Elena & Denisa (26.10.2004) 15 saptamani |
Nume de fete mie imi plac Ilinca si Elena. Si Ana. Eu sunt adepta numelor care sa sune mai romaneste.
Ma pun sa fac capitol nou.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
La mine a fost simplu, am visat. Inca nu stiam daca e fata sau baiat si am visat ca nascusem un baietel si eram panicata ca nu stiam cum il cheama si atunci am inceput sa strig nume la intamplare si cand am zis Rares, s-a intors cu fata la mine si radea asa frumos si avea niste ochi superbi, albastri. Asa ca a ramas Rares, desi hotarasem sa fie Razvan daca e baiat.