Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, ms de raspuns. Am uitat sa ii comunic dr. despre asta. Mereu am o lista de intrebari si uit cate ceva

Amalia, bine ca nu a fost nimic! Cred ca trebuie sa ne obisnuim, mai ales noi cele incepatoare, cu ideea ca ne vom stresa o viata de acum incolo pt bebeii nostri

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Maitreyi multumim de cafea. Eu nu beau niciodata cafea, pt ca nu imi place gustul, dar mi-ar placea sa beau...sa ma duc in fiecare dimineata intr-o cafenea si sa stau la barfa cu cineva drag. Cu ceaiul nu merge, asa ca macar virtual sa o beau.
Nu am auzit de maioneza fara ulei si nici nu-mi pot inchipui din ce s-ar putea face...

Eu am si examene, ca m-a mancat in fund sa mai fac o facultate, si cand am ramas insarcinata, tot la asta m-am gandit...cum imi dau eu examenele, ca stiam ca se va diminua capacitatea de memorare. o sa vad eu , incepand de luni.

Happy, eu nici acum nu sunt obisnuita cu ideea ca toata viata mea voi fi stresata de ideea ca nu stiu secunda cu secunda ce fac copii. Si acum e bine, cand sunt mici, dar cand vor creste...

Amalia, Doamne ajuat sa se prinda al prietena ta!! Spune-i ca ii tinem pumnii.
Cred ca te-ai speriat tare ieri. Dar de ce ai sangerat de la cerclaj? S-a desfacut?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula sincer nu am mai intrebat cand am vazut copii ca sunt bine si medicul a zis sa merg acasa linistita am mare incredere in el este de un profesionalis deosebit m a curatat si pe urma mi a dat cu o crea de consistenta si culoarea mustarului si nu am mai sangerat
Paula fata care este ala mine este de la tine din oras Tg Muresasa ca de vrei ceva de aici spune acum ea pleaca sambata dimineata

amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Cum am nimerit-o...stii ce vreau de la tine? Soare si caldura. Aveti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mony la placenta praevia e constraindicat sa te fortezi prea mult cand mergi la toaleta? Stiu ca poate e stupida intrebarea dar mi-a frica cand ma duc la baie din cauza placentei desprinse.Ma gandesc sa nu fac mai rau din cauza ca sunt constipata.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Eu stiu ca nu se poate pune diagnosticul de placenta praevia la aceasta varsta a sarcinii, dupa 20 de sapt incolo...acum sunt sanse ff mari sa se ridice placenta...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Ieri am lipsit de la apel.Am fost plecati la Bucuresti cu Denisa, la un ortodont ( o sa ii trebuiasca aparat dentar).

Astazi am inceput ziua intr-o agitatie max. M-am dus sa fac sangele pt triplu test. Tipa de la analize mi-a zis ca ecografia e prea veche (avea 3 sapt). Asa ca mi-am "facut" loc la un dr la care nu aveam programare ca sa pot face sangele. Pana la urma am reusit.

In alta ordine de idei, daca Dr ginecolog ma pune sa alerg ca tampita si nu imi explica ce si cum...il schimb.

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ele f bine faci pana la urma u decizi cu cine stai pana la capat. Si eu pana acum am schimbat un doctor pentru ca nu raspundea la telefon. Vad ca si doc care o am acum am sunat-o luni si pauza nici nu ma mai sunat inapoi. Dar cand ma duc la control o sa o intreb daca este ceva ce se intampla des renunt si la ea.

14+
Dana

Mergi la inceput

Eu niciodata nu sun doctorul. In cazuri de urgenta maxima trimit SMS. Asa fac si cu ginecologul si cu pediatrul. Ma pun in locul lor intotdeauna. Si si ginecologul si pediatrul au de a face numai cu femei/parinti isterici.
Povesteam odata cu un ginecolog, care mi-a zis ca daca ar fi sa raspunda tuturor gravidutelor crizate care suna de cate ori li se pune lor pata ca au vreo pb, ar innebuni, si ii dau dreptate, pe de o parte.
Asa ca eu trimit SMS si daca dr considera ca e destul de grav sa imi raspunda, imi trimite sms inapoi, sau ma suna ( dupa caz), daca nu raspunde consider ca nu e pb ff grava, dar stiu sigur ca a citit problema mea.
Cand chiar arde, ma duc la urgente, nu stau sa vb cu nici un dr.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nici eu nu sun dr, dar nu e problema de sunat.
E vorba ca suntem panicoase, agitate si daca nu stie sa te calmeze, sa iti da incredere, normal ca nu te linistesti.
Dr meu e mereu repezit si pe fuga. Niciodata nu imi face toate masuratorile, doar cele esentiale. La ecograful de aztazi a numarat inclusiv degetelele de la maini. Ma gandesc daca tocmai din repezeala lui , nu a uitat de vitamine sau altele.
Si fac si pe mingea de ping pong, ba cu analizele, ba cu dr de familie.

Mai am 5 luni timp sa ma decid cu care merg.

P.S. V-am zis ca fetita statea turceste in burtica???

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput