Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maytrei eu ziceam de maioneza fara ou dar am cumparat-o din comert , dar poti face maioneza cu ou fiert si nu e nici o problema daca oul e fiert bine , fierbi oul si folosesti galbenusul ca la o maioneza normala

eu am luat din comnert ca mi-a fost lene as stau sa o fac si imi trebuia urgent

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mihaela sa imi spui te rog daca mai afli ceva de TSH.

Si eu sunt uituca, numai cu agenda dupa mine sunt si poseta mi-e plina de biletele. Dar de injectii nu as putea uita, ca nu imi plac deloc si ma streseaza de numai la ele ma gandesc de cum se insereaza (uneori as vrea sa mai uit de ele). Cum se face ora 8 transpir toata si pana la 8.30 numai pe ceas ma uit si sunt agitata. Ma termina injectiile astea, dar incerc sa ma impac cu ideea ca trece cumva si perioada asta si totul va fi bine.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna dragi mamici

Olimp am ramas datoare cu un raspuns,m-ai intrebat ce nu am avut voie sa fac in sarcina cu placenta previa.Iti spun sincer ca nu stiu care dintre interdictii ereau pentru placenta si care pentru col,pentru ca eu aveam colul intredeschis. Nu aveam voie efort,nu aveam voie sa ridic nimic,stateam mai mult la pat. Stai linistita ca se va ridica si la tine

yvyana nu stiu sa-ti spun in cm cat de mare/mic este,pentru ca eu nu prea i-am dat importanta.Tinand cont ca l-am avut si la prima sarcina si nu mi-a facut probleme,acum nici nu-l mai intreb pe doctor de el. In legatura cu durerile te cred ca iti este greu,imi este mie ,desii am mai trecut prin asa ceva,dar trebuie sa stai cat mai linistita,sa nu te stresezi ,sa nu te enervezi,sa stai cat mai mult la patuc,sa faci orice iti mai alina durerea. Tratament eu iau no-spa,utrogestan si uscosin supozitoare la nevoie.

flory imi pare tare rau. Linistita la patuc si o sa fie bine

Despre nastere naturala vs cezariana,eu cred ca depinde doar de organism.Eu am nascut natural si timp de 2 luni nu am putut sta in fund,aveam dureri destul de mari din cauza epiziotomiei.Bebelu nu puteam sa-l ridic pentru ca ramaneam intepenita de spate,deci tot sotul mi-l aducea in pat,asa ca nu pot sa zic ca m-am recuperat tocmai repede dupa nastere naturala.

Uituca sunt si eu,le-am zis deja la lucru sa nu se bazeze pe memoria mea de gravida.Imi scriu totul in agenda si o mai rog si pe colega sa-mi aminteasca.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am ajuns deja la capitolul 11... mai am umpic si sunt la zi!!!

Inca nu am gasit nimic despre dentist printre postari, dar mai caut! Intre timp poate imi spune cineva daca a fost si daca e voie!

Va pup, bucatarese harnicute ce sunteti

10+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumesc fetele! nici asa nu pot manca ca de 3 luni am ramas fara vezica biliara si ma gandeam ca o fi ceva mai light...ou e exclus, ulei nici atat

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Bobitza felicitari pt lasatul de fumat

Olimp sa sti ca ieri ma gandeam la tine, cum e in prima zi de serviciu.

Eu ieri am fost rupta de oboseala, cand am ajuns acasa n-am mai fost capabila de nimic, asa ca am renuntat la ghiveci si inca mi-e pofta. Barbatul a facut mamaliga cu branza si smantana, ca si de asta imi era pofta

Sa aveti o zi frumoasa si fara evenimente neplacute

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Buna dimineata . am fost ieri la medicina muncii , Dr de acolo e super ok mi-a facut toate actele , iar cand m-am dus la resurse umane doamna de acolo mi-a cerut si o cerere de mana prin care solicit program de 8 h si fara nopti semnata de seful clinicii, maine o sa o duc la semnat ca azi sunt libera si maine sunt la munca ( ultima zi de 12h)

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

laptele cu un strop de cafea e pregatit

o zi faina sa avem!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetele!

Inainte de toate va doresc si eu o zi minunata!

Apoi va intreb daca voi suferiti de palpitatii din nimic, asa?... De ex., dupa ce ma incalt si stau aplecata, gafai si imi bate inima mai tare; daca trag de 3 usi mai grele, iar ma apuca...

Ms

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele!
Eu am mosafiri din tara o fata care astazi face embrio transfer(FIV)
Noi ieri am tras o sperietura sangerare multa ca la menstruatie am fugit repede ma medic copii sunt bine era de la cerclaj deci m am linistit

Ama stai linistita daca nu te sti cu probleme de inima eu aveam palpitati de la 7 dimineata pana la 3 dupaaiaza am discutat cu edicul si mi a zis sa nu imi fac probleme ca este de la sarcina se mareste cantitatea de sange si inima lucreaza la dublu sau triplu daca este sarcina multipla si cand a facut cerclajul inaine m a vazut un cardiolog care i a spus la fel
Va doresc o zi frumoasa fara greturi

amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput