Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Iris, si eu cand racesc am probleme cu gadileala asta in gat , incearca faringosept la mine functioneaza fara gres si e permis in sarcina.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici,eu am mai scapat de raceala,doar din cand in cand mai stranut,si noaptea imi spune sotul ca sfoarai ca un urs din cauza nasului.
Va doresc si voua insanatosire grabnica!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor!
Eu abia m-am trezit..Am dormit destul de aiurea..au inceput si visele ciudate..cum ca imi scot copilul din burta sa il verific..ca se naste si eu nu am nimic pentru el..ma trezesc cateodata ingrozita de ce pot visa..:) plus ca ma trezesc noaptea sa merg la toaleta..
Astazi cred ca o sa fac o supa..nu am mai mancat de ceva timp..si o sa merg la cumparaturi..o sa imi iau fie colanti, fie o pereche de pantaloni de gravi..burta nu am pentru ei, dar imi place ca imi tin de cald la spate super bine..Mi-a dat cumnata mea blugii ei de gravi..care sunt pentru luna mai mare..si imi sunt mari pe picior..dar imi plac mult..mai ales ca nu ma incomodeaza nimic la burta daca ma balonez de la ceva:))
Eu nu stiu ce sa zic legat de cum ma simt..daca momentan burta e aproape inexistenta..ce se mai vede e un strat de grasime..ma simt mai curand grasuta(mai ales ca am pus si pe picioare si solduri din kg) decat gravida..noroc cu sanii ca ma mai salveaza:)) am stari ff contradictorii..ba ma simt bine si realizez ca sunt totusi norocoasa ca mai am putin pana in luna 5-a si nu se vede...ba ma simt grasa:))
Bun venit noilor fete si multa sanatate celor racite!! Eu nu stiu ce sfaturi sa va dau..nu am avut probleme pana acum..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fie-mea ma complimenta de dimineta : ai fundu grasutz :).

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Haioasa Maya :) Desi cantarul ma arata o balenuta eu nu ma simt mai grasa decat inainte, sper sa mentin un ritm acceptabil al kilogramelor, in medie cam 1kg pe luna, frica mea e sa nu ma expandez brusc.
Ma duc sa-mi termin ceaiul ca doar ce m-am trezit, si sa ma apuc de mancare desi mi-e un pic cam lene :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara!

Multa sanatate fetelor bolnave!

Raluca, eu stiu ca areolele mamare isi schimba culoarea, se inchid, in timpul sarcinii pentru a ajuta bebelusul sa se orienteze pt a suge.

Eu am fost foarte ocupata zilele astea si nu am reusit sa mai intru pe forum. Ieri a nins si la noi si azi dimineatza am fost si ne-am plimbat prin zapada pana ne-au inghetat nasucurile

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Buna dimineata, fetelor!
Eu abia m-am trezit..Am dormit destul de aiurea..au inceput si visele ciudate..cum ca imi scot copilul din burta sa il verific..ca se naste si eu nu am nimic pentru el..ma trezesc cateodata ingrozita de ce pot visa..:) plus ca ma trezesc noaptea sa merg la toaleta..
Astazi cred ca o sa fac o supa..nu am mai mancat de ceva timp..si o sa merg la cumparaturi..o sa imi iau fie colanti, fie o pereche de pantaloni de gravi..burta nu am pentru ei, dar imi place ca imi tin de cald la spate super bine..Mi-a dat cumnata mea blugii ei de gravi..care sunt pentru luna mai mare..si imi sunt mari pe picior..dar imi plac mult..mai ales ca nu ma incomodeaza nimic la burta daca ma balonez de la ceva:))
Eu nu stiu ce sa zic legat de cum ma simt..daca momentan burta e aproape inexistenta..ce se mai vede e un strat de grasime..ma simt mai curand grasuta(mai ales ca am pus si pe picioare si solduri din kg) decat gravida..noroc cu sanii ca ma mai salveaza:)) am stari ff contradictorii..ba ma simt bine si realizez ca sunt totusi norocoasa ca mai am putin pana in luna 5-a si nu se vede...ba ma simt grasa:))
Bun venit noilor fete si multa sanatate celor racite!! Eu nu stiu ce sfaturi sa va dau..nu am avut probleme pana acum..

16+

Eu ma trezesc de la inceputul sarcinii de cel putin o data pe noapte sa ma duc la toaleta cand e somnul mai adanc. Legat de vise ciudate, eu am visat pui de pisica si vrajitoare, catelusi salvati din canale, iar azi noapte ne invadasera extraterestrii care nu trageau cu bombe ci cu ratuste galbene si pufoase si m-am ascuns intr-o camera cu vreo 2 fete gemene si tripleti am citit pe net ca visele tale sunt normale pentru o femeie insarcinata si reprezinta temeri normale ale mele nu exista

16+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

1. Ma simt deja mai bine. Am baut o cafea fara lapte si mi-a trecut si durerea de cap. Mai nasol o sa fie pe seara cand sigur ma va lua iar durerea de gat si mi se va infunda nasul- poate scap de acum, ca deja am mucii galbeni in loc de verzi.
2. Cu toxoplasmoza am si eu de furca, deoarece nu am facut-o pana acum si nu am anticorpi, iar doctorita mi-a zis "fara pisici si fara carne cruda (salamuri crud-uscate gen Sibiu, soric, etc). Dar, spuneti-mi, voi repetati aceasta analiza periodic? Va intreb ca eu nu am facut-o decat in trim I la Torch.
3. Vise ciudate am si eu, ma duc si eu la baie noaptea cel putin o data - asta noapte am visat prepelite cu pantofi cu toc si platforme rosii, verzi, mov. Eu, de obicei, visez din ceea ce aud sau vad ziua, iar ieri mi-a zis o prietena ca tatal ei creste prepelite, dar...de ce pe platforme colorate nu ma intrebati.
4. Mamici care mai aveti copii am o intrebare: bebelul trebuie sa-l simt zilnic miscandu-se? Azi, de exemplu, nu am simtit mai nimic si ma sperie. Sunt eu paranoia?

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello fetele,

Am tras si eu un pui de somn dupa ce dimineata am fost prin parc cu sania.A fost tare frumos.

Legat de vise, sa stiti ca si ale mele sunt cele cel putin dubioase:)De ex, l-am visat pe Arafat(min.sanatatii) si Petre Roman:))Nu va mai povestesc visul in sine ca deja e prea mult

De toxoplasma m-a apucat si pe mine frica si mai tare de cand vorbiti, mai ales ca eu am mai gustat salam de sibiu...
Eu am facut analiza la inceputul sarcinii si a ramas s-o repet 1 data la 2 luni, dar pana acum n-am repetat-o Zilele astea cu siguranta ajung s-o repet...

Vicky, imi pare rau de problemele cu colega bolnava, ce faci pana la urma?

Cheese cake-ul de ieri a iesit iaaaamy, vi-l recomand.

A, bun venit noilor mamici si sanatate celor racite!

Eu ma simt ok pana acum, azi m-am intalnit cu o matusa de-a sotului meu care mi-a zis ca nu prea se vede burta si dadea dezaprobator din cap, cred ca se pregatea sa-mi dea vre-un sfat, dar am schimbat repede subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Reusesc si eu cu greu sa va prin din urma, ca de citit de obicei cand imi doarme puiul dupa-amiaza sau noaptea cand nu am somn.

Insanatosire grabnica celor ce au racit, ca vad ca sunteti cateva!

Bun venit noilor burticute! Sa aveti sarcini usoare si la termen!

Iris (ca pe tine de-abia te-am citit si nu am uitat ce ai intrebat) de simtit bebele e ok sa ti se parac ca nu a miscat zilnic. Asta nu inseamna ca asa se si intampla. Inca avem sarcini micute, bb nostri sunt mai puternici pe zi ce trece. Poate cand ai stat tu sa-l asculti el dormea. Sigur nu este motiv de ingrijorare! Mananca ciocolata, bea ceva rece, stai intr-o pozitie incomoda ptr el (pe burta?) si-ti va batea "in teava" imediat...

Toxo si eu am facut-o doar la inceput, nu am anticorpi, am pisici in apartament, dar nu am repetat nici sarcina trecuta.
Am degustat si sorici (cu teama e adevarat!) dar prea pofta imi era de el...

Vise aiurea? bifez si eu... brrr... azi noapte nu mai vroiam sa adorm ca parca eram intr-un film de groaza!

Mcoca - ce dulce e pustoaica ta!

Carmen1985 sa-t traiasca sotul si voi pe langa el!!!

Raluca sanii ti se vor schimba mult... si acum, dar si dupa nastere. Nu cred ca e nimic aiurea pe acolo.

Gata am intrat si pe piccasa ca demult intentionam. Am vazut burtici frumoase si siluete perfecte la unele (ca doar o umbra de burtica mi s-a parut :)). Am adaugat si eu o poza sa nu raman in urma...

Sa avem o sapatamana minunata, plina de vesti bune!!!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput