Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Elyana, si eu am aceeasi problema cand ma spal pe dinti...asa am patit si sarcina trecuta.Trebuie sa ajung si eu la dentist. Va pup |
Azi de dimineata nu am mai avut nici o problema
16+ +
VIOIKA76 spune:
flory bine ai venit !
Sarcina usoara ! Imi pare rau de problemele tale cu sangerarile ,am vazut la semnatura ca ai si ceva probleme de coagulare ,tu sper ca esti pe tratament mai avem pe Deny care are ceva de genul ce ai tu.Ai grija mare cu efortul si cred ca totul va decurge bine .
Iris multumesc !Abia astept sa va aud si pe voi cum va laudati puiutii !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
Iris1211 spune:
Fetelor,
Am 2 materiale foarte faine cu privire la alptarea micutilor, ingrijirea acestora, etc. si vreau sa le pun pe contul comun, dar nu prea stiu cum, mai ales ca sunt destul de mari (2,51 Gb si 3,88 Gb).
Imi puteti spune?
22 + cu
Madd11ee spune:
Buna dimineata, fetelor! Bine ai venit, Flory!
Elyana, eu zic ca sunt bebicii tai..Si mi-ai adus aminte ca trebuie sa merg si eu la dentist..tot vampiras sunt si eu de fiecare data..cu toate ca am facut un detartraj exact inainte sa aflu ca sunt gravi..
Paulinio, multa bafta la eco!!
Vicky, imi pare rau ca ai ajuns la spital, dar macar ai o saptamana concediu:)
Eu sunt un car de nervi..trebuie sa plec intr-o delegatie la Constanta pentru 3 zile..doar pentru simplul fapt ca celor de acolo le e frica sa isi asume niste responsabilitati...Si din pacate..seful meu a aprobat treaba asta
Iar cei din Bucuresti au de asemenea..si din aceleasi motive..nevoie de mine, bietii de ei.. o sa fiu numai pe drumuri..
Acum imi beau cafeluta la birou..Macar acum..cateva ore..sa mai stau si eu linistita..
Sa stiti ca si eu ma gandeam ce metoda de contraceptie o sa aleg dupa al doilea copil..Cu AC-urile nu ma inteleg bine deloc, ultima data cand am luat am avut toate efectele adverse..Mai am un pic de timp la dispozitie..
De Mycya mai stie cineva ceva? Oare ce o mai face?
17+
ankylya spune:
Buna fetelor
vio felicitari pentru puiutii tai curajosi si mai zic inca o data felicitari pentru rezultatul Anei
Vicky imi pare rau ca ai ajuns la spital acum odihnestete si fate bine.
Flory bine ai venit sarcina usoara si ai grija de tine stai cat mai mult in pat. Multa sanatate iti doresc.
Elyana si eu zic ca sunt bebeii si al meu misca dupa ce mananc si la mine este prima sarcina si l-am simtit foarte devreme la 16 saptamani il simteam si acum la 18 il simte si sotul la mana ca se "zbate" rau. La tine sunt si 2 si cred ca este mai multa activitate acolo nu este 1 sa se plictiseasca fiind baieti amandoi iti dai seama ce fotbal incing ei acolo.
va pwp
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 18+
cita_ralu spune:
Raluca,
Multumesc frumos de raspuns , abia astept si eu, pe 5 am programarea :)
Salutari la toate fetele
celor bolnavioare le doresc insanatosire grabinica
inca o data va multumesc pentru primire :)
flory_blanca spune:
vIO fac tratament. Fac injectii clexane de ieri si probabil ca toata sarcina de acum incolo plus un pumn de pastile. Sunt putin ingrozita de cate trebuie sa iau dar asta este bebe sa bine ca trec toate. Mama saraca ma tot intreaba ca e normal sa iau atatea ca pe vremea ei nu se lua nici o pastila in sarcina.
Iris nu cred ca poti pune trimite prin mail. Poti de pe transfer.ro. Singurul dezavantaj este ca de acolo se pot descarca parca maxim 15 zile , dar alta idee nu am cum sa transferi fisiere asa de mari.
Madd nu fi suparata ca trece si perioada asta aglomerata. Constanta nu e chiar asa departe de Bucuresti. Macar te bucuri de "briza", de aer curat.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
VIOIKA76 spune:
ankylya multumesc !
Mad cred ca te-ai umplut de nervi ,nici mie nu-mi arde de plimbare ,daca stau plecata prea mult pe undeva ma apuca toate cele , si intru in panica daca nu am unde sa ma duc.Sper sa nu te tina asa pe drumuri perioada prea lunga !
Iris nu ma pricep deloc cu tehnica.
flory pai daca faci tratament atunci nu-ti ramane decat sa stai cat mai linistita si la caldurica.Cred ca nu-i o placere sa inghiti atatea pastile dar cum ai spus si tu daca trebuie ,trebuie si gata !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
Madd11ee spune:
Vio, am uitat sa te felicit pentru rezultatul Anei si pentru cat de cumintei au fost la vaccin..Asa ca, felicitari!
Flory, nu e departe, plus ca am vb la firma sa merg cu masina cu sotul, nu cu altceva..pentru ca am probleme cu dureri de spate si de burta si daca imi car laptopul doar 20 de min..acum avand si bagaje, clar nu o sa pot lua altceva..
Mai mult, ca sa fiu sincera, ma enerveaza motivul pentru care au nevoie de mine..Oricum, am zis ca o sa fiu o doamna:) Dupa ce imi termin sedintele si intalnirile o sa ies la plimbare pe faleza:) Nu o sa mai fac ca in alte dati, cand ma uita DD pe la birou, ca sa le rezolv eu lor problemele..
Acum ma gandesc ca abia astept sa intru in concediu..
17+
flafi spune:
Flory bine ai venit! Sarcina usoara! Multa sanatate
Madie important sa ne facem treaba in aceasta perioada, dar la fel de important este sa ne mai si menajam, pt ca cei din jur nu o vor face. Prin urmare iti doresc sa fii o doamna si sa te si relaxezi :)
Am vazut ca va plangeti de sangerari ale gingiilor, mda.. eu sunt ca in vorba aia: toate bubele rele in c**** babei mele. Am fost la dentist, am detartrat, ,ma spal pe dinti, apa de gura- dar nimic, nicio schimbare. Am p[rimit acel raspuns ce imi place mie: E NORMAL in sarcina
24+ cu