Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
alina intri pe gmail cu parola data de fete , apoi in bara gri de sus , utima rubrica scrie mai multe..dai clic si se deschide in jos o icoana , selectezi
fotografii , apoi se deschide o noua pagina , si da clic sus unde scrie albume si gata ne vezi !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
olimp spune:
a nu uita cand iesi sa te deloghezi , de la pagina principala unde scrie profil dai clic pe el si te deconectezi , ca sa pui poze tot pe profil si dai pe editare profil si poze ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
olimp spune:
marrya poate e serverul mai ocupar dar trebuie sa se active ..
15 +
yvyana spune:
Azi a fost o zi nasoala...
Sper maine sa fie mai bine si sa ajungem cu bine pana luni...
Pt cine intreba, iau tratament cu No-Spa 240mg/zi, Magne B6 4/zi, Utrogestan 400 mg/zi, tocmai de aia mi-a zis dr ca sunt cam la maxim dozele, eventual sa mai iau in plus doar scobutil supozitor daca nu mai suport durerea si asta am facut; a mai trecut putin, dar nu de tot.
paula_m spune:
Eu stiu ca tb sa ai un nr de mesaje sa poti activa PM, dar s-ar putea sa ma insel!
Monikeu, bine ai venit si sarcina usoara!!
Noi iar iesim in oras, copilul iar e la bunici in week-end si ne facem de cap.
O seara frumoasa sa aveti!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
distractie placuta ! paula
15 +
olimp spune:
yvyana oh ce rau imi pare , dar oare nu ai mancat si ceva care sa te si baloneze , de multe ori am observat daca mananc pere sau alimente care baloneaza ma doare mai tare burta , daca nu pupuam burtica sa fie cuminte si nedureroasa
15 +
amaliaro spune:
yvyana sa treaca medicul nu ti a spus de la ce te doare?
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
marrya31 spune:
De 3-4 zile tot incerc... intru dupa calc si mai incerc... daca nu va contactez pe una din voi pe facebook si imi da-ti acolo...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.11+