Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

monikeu bine ai venit , scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderator, orice cate un cuvant

d-ne si datele , UCM si DPN

hai nu te speria anlizele trebuie sa iasa bune

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

ele si eu sunt o fricoasa cred ca iepurila e mic pitic pe langa mine , eu vreau doar cezariana ...

apropo fetelor vreau sa va intreb voi aveti cateodata durere surda intre picioare , ma refer la carnita labiile mari , asa ca o presiune , uneori o mai simteam cand eram la ciclu ?
ce sa fie oare ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikeu spune:

Doamne ajuta, olimp, sa fie bine! UM-12octombrie 2012, DPN-15/18 iulie 2013.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp bagi toate prostioarele inseama ?bucurate iubita esti gravi si eu am avut ceva de genul dar cred ca de la schimbarile care au loc in corpul nostru eu am observat ca" pasa "sa ingrasat mult

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

amaila deja imi imaginam vrabia transformata in vultur , si eu tind sa cred ca e de la vascularizarea accentuata care se produce , vezi amalia eu imi cat eu imi descant , trebuie sa ma uit si eu sa o admir sa vad daca a mai dospit

monikeu cand primesti rezultatele ?

15 +

Mergi la inceput

Pana vinerea viitoare astept sa ajunga. Mi-au spus ca in 10 zile lucratoare ies rezultatele. Mi s-a recoltat sange pe 8, sapt trecuta, cand am vazut si bebelul. Eu am mai pierdut o sarcina la 6 sapt, in iunie 2011. Cred ca d-aia sunt asa speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna seara fetele! Felicitari pentru baietei si fetite... sa fie sanatosi! Deabia astept sa aflu si eu ce este bebica, mai avem de asteptat cateva sapt. Eu cred ca e baietel... dar poate totusi o fi fetita :x
Si eu am nasul uscat cu mucozitati...
In continuare am greturi, cam pe dos..ca pana pe la 12 sapt am fost mai mult decat ok.. cel mai rau ma simt daca nu pap la timp, iar bebele cere cam la 2-3 ore de papa.
Vreau si eu pm cu parola sunt curioasa sa va cunosc, am adaugat si eu doua fete pe fb sunt marina prety...

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Am primit parola si userul. Intru pe gmail and...? Imi lipesc niste neuroni azi... help!!

Alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Am incercat de cateva ori sa activez pm, nu inteleg de ce nu sa activat :( am incercat acum un minut din nou..sper sa se activeze, ca mie de fiecare data imi aparea modificari efectuate cu succes..si nimic.

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.11+

Mergi la inceput

Eu n-am avut greturi frecvente, decat de vreo doua-trei ori am simtit oareceuri pe la stomac. De papat, pap si eu mai des. Nici eu nu stiu ce va fi bebe pentru ca la ecografia de sapt trecuta, la 12 sapt, nu s-a vazut sau n-a stat bebe sa vedem, nu stiu. Orice, doar sanatos sa fie. Dac-ar fi totusi, dupa preferinte, decat eu mi-as dori baiat. Restul familiei, socri, parintii mei, fratii mei etc., in frunte cu sotul vor fetita :).

Mergi la inceput