Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
dnapotecuta spune:
Doamnelor, am avut o saptamana mirifica... mi-am luat 2 zile pauza sa nu schimb starea de spirit nimanui. n-o sa reproduc aici ce si cum insa daca cineva are nevoie de info vis-a-vis de concediul de risc maternal sa-mi spuna si voi scrie ce, cine, unde cum.
Alina 15+
dnapotecuta spune:
Olimp, mai am un hop de trecut... semnatura augustului sef luni dimineata... sper sa fie ok ca m-au lasat demult nerc=vii. In caz de incendiu, draga de doc ginecolog mi-a dat o scrisoare medicala pentru prelungirea concediului de boala pe inca 2 saptamani... si mi-a bagat si baii de consultatie inapoi in portofel... sunt tare multumita de ea . sper sa fie la fel de la inaltime si la nastere ca sa ma declar pe deplin satisfacuta...
Alina 15+
MariaBcf spune:
DIANA LA MULTI ANI
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
olimp spune:
eu sper sa se rezolve , pana la urma nu doar dupa el ...oricum tu ai asul in manceca , va fi bine...
mai rar asa doctori din pacate sunt pe cale de disparitie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Mihaelafalt spune:
Dana ma bucur ca in sfarsit ai rezolvat si cu concediul, sa iti semneze si marele sef apoi adio stres.
Eu am papat ceva ce de obicei nu imi place dar azi imi era pofta ca manca fratele meu si sotul si am mancat asa in sila, ei acum sufar ca imi e rau.Abia astept sa plec la mama mai tarziu ca am vorbit la telefon cu ea si a facut ceva ce imi place mie poate mai dreg busuiocul si uit de gustul asta rau.
Viviana dar ce iei pentru dureri de nu trec?Incearca cu nospa si scobutil injectabil, baga si magne b6 ca e bun pebtru musculatura si contractii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
olimp spune:
mihaela greturile ....poate vei fi mai norocoasa ca mine sa te lase mai repede...eu inca mai am zile condimentate cu greata
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria_22 buna,sunt o graviduta de 14 saptamani,si vreiam sa o intreb pe stefania la ce doctor merge,amandoua fiind din acelasi oras si cu sarcini apropiate |
Anamaria, bine ai venit si sarcina usoara!!Tb sa scrii 10 mesaje repede, ca sa nu mai fii moderata.
Altfel mesajele tale apar cu intarziere si risti sa nu le citim...
Alina, felicitari si tie pt puta!! Acum ai si tu 2, nu?
Am pus poza cu burta mea de 13 sapt, facuta azi dimineata pe stomacul gol..spuneti-mi ca asa sunteti si voi, ca intru in depresie ( ca la Raul asa eram la 5 luni)...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
anamaria bine ai venit !
scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderator sa vedem mesajele in timp real , nu conteaza ce scrii cate un cauvat , orice ...
15 +
Ele spune:
Paula ai o burtica asa frumoasa!!! NU stiu sa zic daca e mare/mica dar e tare faina.
Acum mi-am amintit ...aseara pe hol la gineco era o burtica care cica avea 14 sapt. Eu ii dadusem 6 luni. Acum imi dau seama ca am exagerat cu burta mea, nu sunt asa mare.
Probabil ca la fiecare conteaza si inaltimea, sa aiba spatiu de "repartizare" bb.
Diana La multi ani, sa fii sanatoasa, sa aduci pe lume cel mai frumos cadou.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
dnapotecuta spune:
Elena, daca avem nevoie e gagici apelam la voi. Genele sunt destul de breze si cu piedigree
Alina 15+