Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Olimp, mie in "mai multe" nu-mi da decat optiunea "marcati toate ca citite" activa si inca o optiune inactiva "selectati pt mai multe optiuni".

Alina 15+

Mergi la inceput

gata... am avut un moment blond! scuze!!! am reusit. ma delectez.

Alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Probabil imi trebuie un nr mai mare de mesaje.. pt ca am incercat din nou, imi zice ca sa salvat modificarea, da nici-o schimbare... :(

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

M-am deconectat din contul de gmail. Sper ca e ok. Cat despre Profilnici p-ala nu l-am vazut.

Alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna seara burtoaselor ...
Da' vrenicute ati mai fost la postari ... eu nu ma dezic ... sunt mai puturoasa ... Am fost ieri la eco morfofetala si in mare parte toate lucrurile sunt bune ... bebele este bine ... se dezvolta ... avem insa o mica problema la artera ... care este putin infundata ... asa ca doctora mi-a dat sa iau aspenter ... preventiv ... pe toata durata sarcinii ... In rest ... bebele ... a fost destul de vioi ... ne-a cam tratat cu spatele ... doar la insistentele doctorei se mai intorcea ... asa ca nu prea am vazut ce are intre picioruse ... in rest nu prea se sinchisea de noi .... casca ... isi sugea degetelul ...se tot fataia ... E pe inca nu am pus nici un gram pe mine ... asa ca burtica nu prea se vede mai ales ca este sezonul rece si ne imbracam cu haine mai grosute , poate si mai largi...

Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Alina ti-am trimis tie msj pe facebook daca vrei sa-mi trimiti si mie parola, ca eu aici nu reusesc sa activez pm.. Multumesc :*

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Salutare!
Daca tot e nebunia asta cu PM , dati-mi si mie pls!!!!
Thanks.

RLK 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Olimp da, ai dreptate, azi am fost si cam balonata, habar n-am de ce si asta a intensificat durerile de burta si contractiile pe care le-am resimtit mai puternice; n-am mancat decat 2 portocale, de dimineata o omleta si acum iaurt si putina salata de cartofi fierti cu branza. Oricum mi-au trecut durerile de o ora, sper sa nu-mi revina la noapte

Amalia ba da, am placenta f f jos inserata, practic acopera total orificiul cervical intern, ca merge dinspre posterior spre anterior si cred ca se insera putin si pe cicatricea anterioara; e cam cea mai urata varianta din cele cu placenta joasa

si sa ne auzim cu bine; ma bag in pat ca azi toata ziua am zacut la orizontala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna RLK, ti-am trimis PM.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

bubulina iti multumesc frumos.
imi poti spune si adresa de gmai? stiu ca a mai fost mentionata pe site...dar ca sa nu mai caut.
merci

RLK 13+

Mergi la inceput