Inceput de an...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cristina,multzumesc d eprecizari,uite eu habar n-am avut ca a absolvit matematica/iformatica.

Oricum,permite-mi sa ma indoiesc ca pleca siprofeseaza ca iT-ista.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Andreea Marin este absolventa de informatica ('98 cred), e adevarat ca nu a lucrat in IT si nu are experienta dar oricand isi poate reimprospata cunostintele in domeniu sau le poate folosi in altul. I-a placut televiziunea dar asta nu inseamna ca s-a ratat ca informatician, ca a uitat tot ca si cum n-ar fi facut facultatea. Ideea era ca are ceva in spate la nevoie, o diploma recunoscuta si ca nu-i o frunza-n vant Ca prefera sa faca alte lucruri, televiziune, umanitare, este dreptul ei.


Cam greu de recuperat 14 ani de IT.

Diploma in IT e chiar 'o frunza-n vint' mai ales daca e din '98 si nu a profesat - este mai mult decit depasita - pe vremea aia nici internet nu era in scoli/ facultati.
Mie imi place cind vad pe forumuri - caut slujba in IT - cunoscator de ' word, Excel, internet ' - cam cit stiu toti copii de 12 ani sau chiar mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Am vazut acum pe partea stinga a forumului,o poza cu feitza lor,cu cine seamana cu ochi albastri?

Pacat ca un copil sau inca un copil trebuie sa treaca prin divortzul parintzilor.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

andacos (Dana), sora Andreei are ochi albastrii.De la ea se pare ca a mostenit fetita.Parerea mea e ca seamana cu taicasu la trasaturi, dar are si ceva de la Andreea. Oricum e frumusica.Si oricati bani ar avea, un copil tot sufera ca nu are ambii parinti aproape, dar asta e, nu stii nisciodata ce iti rezerva viitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Da...e scumpicica tare ,mie in poza mi se pare ca seamana cu mamica ei.Are si de la frumusetzea de taica sau,dar in poza aia mie asa mi se pare.

Si nepoata mea are ochi albastri(noi avem totzi in familie ochii albastri,mai putzin taica sau)desi parintzii amindou aveau(are fratele meu ca maica sa a murit)ochii caprui.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Dincolo de schimbarile Andreei inerente maternitatii, problemelor de sanatate avute, mie imi pare ca a imbatrinit brusc de cand s- a casatorit cu SB.


Andreea Marin a avut depresie post partum pt care a facut tratament. Greu si-a revenit. De abia de un an a inceput incet-incet sa isi revina.
allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu mi-o inchipui lucrand in IT, nu a interesat-o niciodata dar nici nu as discredita-o din start pentru ca, daca si-ar propune, ar putea recupera timpul pierdut, niciodata nu este prea tarziu pentru nimic. Tot asa cum a facut scoala de muzica si n-a uitat sa cante la pian. Cat despre diplomele romanesti, cei mai multi romani care lucreaza in IT in Germania au terminat ori informatica, ori calculatoare, unii chiar stiintele economice, aproape toti inainte de 2000 pentru ca de prin 2000 au inceput sa vina. De atunci sunt aici, aplica ce stiau deja, invata lucruri noi, evolueaza, asa cum este si normal intr-o meserie, muncesc cu spor alaturi de colegii lor germani care au avut internet mai devreme (apropo, in Ro era inca din '94-'95 dar nu pentru utilizatorii "casnici", desigur). Dar la inceput, cand s-au angajat, aveau la activ doar cursurile facute in Ro, studiul individual si doar cativa ani de experienta, poate nici atat si tot le-a fost de ajuns. Inca o data zic, mai mult ca sigur Andreea Marin va face din nou cu totul altceva, nu IT, ma indoiesc si eu, dar tot nu mi se pare corect sa spunem ca a mers la facultate degeaba, ca facultatea este depasita pentru ca nu este asa. Facultatea de informatica/matematica (ca asta a facut) nu este una usoara si chiar si inainte de 2000 se facea la modul cel mai serios. Poate sunt IT-isti pe forum sa confirme In concluzie, a fost alegerea ei sa se reorienteze profesional, este o persoana inteligenta si se va descurca si de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Tocmai am citit in ziar ca este posibil sa se stabileasca in alta tara.allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cristina,eu n-am vazut pe nimeni s-o discrediteze pe Andrea Marin.

Eu am pus intrebarile din pura curiozitate,nu sunt la curent si ncii nu ma intereseaza viatza mondena din Romania,repet,era pur si simplu curiozitate.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Allinta, stiu. Asta a fost un lucru care mi-a placut la ea, ca a recunoscut. Este prima vedeta care recunoaste ca a trait asa ceva. Si momentan, singura. Si s-a implicat mult din cauza asta pt a ajuta ale mame.
AM a declarat ca nu a pierdut niciodata contactul cu IT-ul si ca, urma sa faca ceva si pe partea aceasta, cand a decis sa se retraga din televiziune.

Mergi la inceput