Ce se poarta in 2013?
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
La Iasi, dracoveniile se chemau "leonarzi" (pluralul de la Leonard, da' n-am nici o explicatie). Eu imi amintesc mai degraba de anii '85 si de colegele de generala care aveau asa ceva. Si mie mi se par uriti, dar trebuie sa fie comozi asa cu o talpa compensata si merg purtati la blugi. Mik. |
Daaa si eu stiu de leonarzi(cam in genul la ce se poarta acum insa sub glezna)ca si Mik,probabil ca in Moldova erau altfe leonarzii fatza de Constantza!
Am avut si eu in clasa a 8 a si tare eram mindra!
Gregorio Rizzo(da...prima reclama dupa revolutzie)erau un fel d epantof sport cu siret.
Dana
AgnesLuca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Eleni
Agnes, nu sunt... Eu sunt pe principul ca orice marfa isi gaseste clientul si ca trebuie sa fii autentic in a arata cine esti. Daca tu mi te vinzi ca una de 1,80 cu bust ferm si fara burta, si dupa aia de fapt ai bureti in sutien, adidasi cu toc inside si burtiera, hm... nu e reclama mincinoasa? Elena & Maria Bucuria |
ok, am inteles, da ceea ce zici tu devine evident (de obicei) dupa, nu in timpul ; marfa-i clar ca isi asuma riscul sa fie returnata, da ma rog, e optiunea ei
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AgnesLuca
Hm, esti cam rautacioasa , odata imaginatia omului stirnita, in pat chiar nu mai conteaza inaltimea. "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Agnes si Alexa (21.06.2009) |
Eii, eu cand vad o femeie pe tocuri nu ma gandesc deloc la ´´ia uite-o si pe asta, vrea sa para mai inalta´´
Se gandeste careva la asta? Oare barbatii asa gandesc, stau sa calculeze din priviri cati cm are tocul, cat are tipa pe tocuri, scadem si aflam inaltimea reala?
Doar tocul clasic iti poate face piciorul sa arate minunat si iti da o tinuta mai buna. E elegant si feminin, e altceva, nu la concurenta cu ´´claparii´´ ca sunt din filme diferite.
Acesti ´´clapari´´ ( ) nu sunt eleganti, insa avantajeaza tinuta prin simplul fapt ca nu sunt...balerini.
Si banuiesc ca sunt comozi.
andacos spune:
Eu sunt destul de inalta(1,73 m)si port tocuri si nu chiar micutze!Ideale pentru mine sunt cele de 8 cm.
Acum am mai "imbatrinit"si mai am in colectzie si "fara toc"dar asta doar pentru ca eu merg foarte mult pe jos.
"Claparii"(copy right lady)banuiesc ca sunt comozi pentru ca au talpa asta ortopedica care e intradevar foarte comoda.
Eu n-am putut merge "in tineretze"cu talpa asta ortopedica,efectiv imi alunecau talpile pe partzi(nu stiu mai bine de atit sa explic)insa am redescoperit-o acum 4 ani...este extrem d eocmoda si acum pot merge cu ea.Nu stiu de ce...dar pot!
Da ma simt bine pe tocuri,ma simt eleganta(adica eu chiar zic ca-s eleganta asa 90% din cazuri),rafinata si...mai slaba!
Dana
ladyJ spune:
Dana, nu-s eu autoarea, nu eu i-am botezat asa fain!
Agnes cred ca e.
EDIT:e Portocalia.
andacos spune:
Aoleuuu...plagiat...striga portocalia!!!!!
Deci rectific,clapaci -copyright portocalia!
Dana
Mik spune:
Ca tot vorbim de leonarzi (eu n-am avut, snif !) mi se pareau ca faceau picior frumos.
Cred ca e idem si cu "claparii" din poze, insa "bazaconiile" trebuie musai purtate la pantaloni.
Se poarta din nou pantofii cu toc cui si bot ascutit.
Sabina spune:
revin varfurile ascutite, intr-adevar.
revin si blugii usor evazati, un bootcut mai larg.
culoarea va fi verdele, mai ales cel care bate usor spre albastru, dar si verdele smarald.
asta din ce-am vazut eu asa ochiometric :P
„claparii ” , mai mult fete tinere de tot, doar o mica parte din moda strazii.
se mai poarte si pantofii colorati viu, sau cei cu oarti transparente, si mai revine tocul patrat (deja din toamna 2012 prezent si la mine in dulap :P)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Se poarta din nou pantofii cu toc cui si bot ascutit. Mik. |
Eu am ochit o pereche,probat,comozi,pot merge cu ei fara sa alunece din picior...sper sa reusesc sa mi-i iau cit mai curind!
Si nici nu mi se vad degetele piciorelor...din decolteul lor!
Dana