Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

DOINA felicitari pt vestile bune

la toate fetele !

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna fetelor!

Slaba activitate pe aici. Eu va las o cafea cu lapte :) De dimineata si pana acum am stat in bucatarie pt ca am facut o ciorba de perisoare si o musaca, dar acum ma doare spatele.

Ana, ms :*

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Doina, multumim de cafeluta! Am vrut eu sa dau si un cappuccino dar nu mi-a mers net-ul!

Felicitari pentru vestile bune, ca bebe e bine, ca o sa semene cu tine si ca poti naste la privat. Super ca Matei este cuminte si ca intelege! Ai grija de tine

Baietii mei au fost la magazinul "ieal" si au facut cumparaturi, iar eu am trebaluit (meniu: pastrav la cuptor pentru T. si prajit pentru noi, supa de gulii cu galuste si gogosi cumparate)! Acum ei dorm ca-s obositi, iar eu bantui pe net, ca nu pot face galagie (am baut si al doilea cappuccino si am energie). Noi ne jucam in continuare cu diverse "materiale", zilele trecute s-a jucat cu sare de baie si a iesit culoare de pe maini dupa doua zile, deci n-o recomand ca material didactic ... eu, ca Tudor a cerut-o si aseara. Dupa ce se trezeste il iau la bucatarie sa facem prajitura, ca i-am promis ca el ma va ajuta cu mixerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Doina felicitari pentru vestile bune! Sarcina usoara in continuare!

O musaca vreau si eu maine sa fac....ieri am gatit ciorbita si pastrav la cuptor,azi doar niste snitele cu piure....
Ieri ,si azi diminieata nu mergea sa intru pe forum...spunea revizie tehnica

Sa aveti o seara frumoasa!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata,
cappuccino cu biscuiti, cafea cu lapte si prajitura cu afine, plus un suc de fructe! ... ca sa incepem dimineata frumos

Da, ieri nu a mers forumul!
Doina, cum faci pastravul la cuptor?
Mari, cum mai sta Vladut cu raceala? sper ca sunteti bine!

Tudor tuseste noaptea cam o tura, mi-e frica sa nu fie un inceput de astm. Nici nu stiu incotro sa ne indreptam cu investigatiile, caci pediatra ne tot da sirop de tuse, pe care T. oricum nu-l suporta ... dar tuseste totusi de 2 luni. Ma gandesc ca daca ar fi alergic la ceva ar tusi si in timpul zilei, dar el tuseste doar noaptea sau daca alearga foarte mult ... Histamina, unde esti cu sfaturile tale?

o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
CAMISV, nu stam bine deloc!!! Adica nu mai stam,ca pana aseara a avut doar mucisori care dupa cate o sedinta de aerosoli si cate un puf in nari cu nazomer ieseau ca la robinet. Asta pana azi dimineata la 6 fara 10 cand ne-am trezit cu febra 39+, urlete ca s-a speriat si el ca il durea capul si voma din cauza ca urla si mucii ii blocau caile respiatorii. Sotul a chemat salvarea si am fost la urgente. Are amigdalele inflamate si cu puncte de infectie. Luam zinnat si mergem la control in cazul in care varsa iar...Am fost 3 ore la munca si am gasit inlocuitor pt o ora, am venit acasa si Vlad doarme in continuare, de la ora 8 si un sfert. Nu are temperatura de cand ne-am intors de la spital, si speram sa nu mai faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Andreea, ms :*

Cami, pastravul curatat il condimentez cu sare si piper, bag feliute de lamaie in burta lui, langa pun capere si masline negre si il invelesc individual il folie de aluminiu, apoi il bag 30 minute la cuptor, 180-200 grade.

Legat de episoadele de tise - nu stiu ce sa zic, dar daca nu gasesti un dr bun la voi, mai bine cauti direct la Bucuresti ca sa nu pierdeti timpul cu tratamente inutile. Eu asa as proceda :*

Mariuk, multa sanatate lui Vladut! Ai grija sa nu se deshidrateze, urmareste-l daca face pipi.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 21s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, slava Domnului, Vlad mananca bine, bea destul de multa apa, pipi face ca de obicei. Nu a mai facut temperatura pe timpul zilei, insa inainte de somn ii voi mai da putin nurofen pe langa ttratamentul obligatoriu.

Mergi la inceput

Vai Mari, prince ati trecut! Bine ca isi face efectul tratamentul si nu mai face febra! sa va treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza fetelor,

Astazi dau eu cafeaua, daca tot m-am trezit cu noatea-n cap.
Ingrosam si noi randul bolnaviorilor cu viroza asta noua la care tusesti pana-ti sar ochii din cap. In plus mai suntem si suspecti de scarlatina, trebuie sa merg in dimineata asta sa-i fac exudatul.

Mergi la inceput