Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(18)
Raspunsuri - Pagina 2
doina_1984 spune:
Am uitat: Mari, multa sanatate lui Vladut! 
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010)
+
19s+ 
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
camisv spune:
Hello,
Copilul doarme inca, asa ca nu pot sa dau cu aspiratorul, deci motiv sa stau pe net!![]()
Mari, ma bucur ca Vlad e bine si merci de reteta
Ana, eu scriu doar aici, iar pozele nu le-am sters, dar trebuie sa apesi pe masinuta
. In rest am mai citit pe la "medicale" cand am avut nevoie.
Doina, iti dau dreptate cu 2 prenume, daca are Matei trebuie si la bebe mic
. Eu astept primavara pentru pampi, desi pare pregatit, caci daca iese pisi din pampers imi spune si pare deranjat. V-am mai spus ca la noi la gradi toata grupa are pampers
.
Weekend placut!
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camisv pozele nu le-am sters, dar trebuie sa apesi pe masinuta Camelia,mami de (10/9/10) |

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Mare usurare cu scapatul de scutece la noi, insa zilele astea cand a fost cu burtica deranjata am cumparat 5 bucati, 3 inca le avem intacte, unul e folosit dar curat, iar unul a ramas la cresa.
CAMI, nu stiu cat de ,,reala'' este reteta, insa eu asa m-am gandit ca ar fi ok si mi-a placut ce a iesit, si crede-ma ca sunt pretentioasa la mancare (daca e gustul mai ciudat, adio! nu mananc)
DOINA, lasa ca e mai bine cu 2 nume, cand va iesi ,,la gagici'' se va prezenta cu cel care-i place lui mai mult ![]()
L-am tuns pe Vlad mai devreme pentru ca desi erau frumosi carliontii lui, in zona tamplelor abia acum ii creste parul, si asa i-am facut totul la fel. A stat frumos si cuminte cat ,,m-am jucat'' in capul lui.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Vreti cafea? Dau!
Azi mergem la o petrecere de taiere a motului si seara trebuie sa imi pregatesc ,,bagajul'' pentru maine, ca incep munca...si cand ma gandesc ca nu am lucrat deloc la hartoage...
O duminica minunata!
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Aseara a nins si la noi, asa ca azi dimineatza ne-am plimbat prin zapada pana ne-au inghetat nasucurile
Apoi am fost in piata si am luat caras
Matei nu se mai oprea din mancat, pt mine a fost mai greu ca a trebuit sa il curat si are la oaseee...
O zi buna!
_
+
19s+
Filip Florian
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
camisv spune:
Buna dimineata,
ofer repede o cafelut sau un cappuccino (nu uitam nici gravidutele, deci este si suc de portocale
)
Doina, ce frumos! Noi i-am luat sambata cizme de zapada, dar la noi n-a mai nins. Cum prepari carasul? eu am cumparat congelat si nu prea ne-a placut, avea un gust amar desi eu zic ca l-am spalat bine, dar probabil ca a fost congelat cu mult sange si a intrat in el
Mari, sotul il tunde pe Tudor cu masina de tuns si nu protesteaza, chiar ii place (bineinteles ca primeste cablul dupa)![]()
Am fost la Decathlon si am descoperit ca poate fi un loc de joaca foarte bun
. Pentru fetite erau niste geci dragute roz
(pacat ca nu am gasit si pentru baieti, ca voiam sa-i luam pentru la anul).
Ma duc sa gatesc ... astazi ciorba de verdeturi si ardei umplut din carne de curcan
doina_1984 spune:
Neatza!
Cami, servesc o cafea cu lapte de la tine :)
Carasul l-am luat proaspat, l-am dat prin faina si l-am prajit. Nu stiu daca se poate gati altfel, dar prajit este dulce si bun.
_
+
19s+
Filip Florian
andreea88 spune:
Neata !multumim de cafeluta
Eu stau am pregatit micul dejun, astept sa. se trezeasca elenys, inca doarme de aseara de la 22 ![]()
Va doresc o saptamana frumoasa!
Aaa doina te rog cand ai timp lasa-mi si mie reteta de tarta cu fructe !
Pup
doina_1984 spune:
Andreea, reteta de tarta e cea pe care ti-am dat-o acum vreun an. Daca nu o mai ai o s-o scriu, dar maine seara cred... cand am acces la laptop :D
_
+
19s+
Filip Florian