Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Multumim de cafeluta!
Eu am facut curat,am bagat a doua masina la spalat....acu ma plictisesc...elenys se uita la desene
O saptamana frumoasa!!!

Fetele cand aveti timp dati-mi si mie un vot...particip la concurssunt ultimile poze de jos...ae1 si ae2
http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=&folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii%20editia%202

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Nicopic, felicitari pentru inimioara. In cate saptamani esti?

Ana, mniam, mniam, ce bine aratau pastele!

Cami, te admir sincer pentru rabdarea pe care o ai sa faci cu Tudor toate activitatile alea! Imi dau seama ca sunt foarte bune pentru ei, le dezvolta simturile si le si plac, dar eu efectiv nu mai am rabdare. Mai ales de cand sunt insarcinata, perioada care coincide si cu "nu vreau"-ul dus la apogeu, ma chinui foarte mult sa stau calma. Stiu totusi ca la cresa fac multe chestii asemanatoare si nu ma mai simt atat de vinovata.

Am reusit sa pun poze din vacanta.

Va doresc o saptamana frumoasa!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 18+

Poze

Mergi la inceput

Adriana foarte frumoase pozele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Adriana, frumoasa vacanta, sa o tineti tot asa, ca doar si fratiorul trebuie sa se distreze, cum am vazut ca a facut Alexandru. Cat despre rabdare, nu uita ca eu deocamdata stau acasa si chiar daca sunt obosita de cele ale casei, totusi nu vin la ora 19-20 de la servici, dar recunosc ca imi si place. Si noi suntem la faza lui "nu", daca il pun sa-mi arate ceva pe carti si nu are chef imi spune "nu-i X" (desi X era raspunsul corect). Pe mine ma scot din sarite tipetele, chiar daca sunt de bucurie si am in fiecare zi parte de ele. Stiu ca trebuie ignorate, dar pur si simplu nu pot!

Andreea, Ana ... frumoase burtici ...
Mari, repet ca esti o norocoasa ca-ti vrea toate cele, mai ales ca propolisul are un gust oribil. Mai putin si vine caldura si mai scapam de viroze si gripe.
Nico, vrem semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna,

Gata fetelor, m-am conformat cu semnatura Alynta
Adriana, super poze si voi sunteti o fam f frumoasa
Votat si ex burticile'10 Andreea si Ana

Nico, mami Larisa 15/09/10 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Va servesc cu o cafea cu lapte :)

Hadrianae, foarte frumoase pozele din vacanta :*

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Doina ms de cafea...
Sa aveti o zi frumoasa!...ne ies si noua 2 masele sus...din cele 4 neiesite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara. Va invit la un pahar cu vin/suc, o felie de chec, masline, cascaval si chiftelute. E ziua de nastere a sotului meu, m-a ajuns la varsta
CAMI, ia saracul Vlad ce ii dau, ca nu are incotro...eu ii fac coctail: apa plata, miere, lamaie si in asta ii pun tot ce trebuie sa ii administrez, el stie ca bea suc. Cu lingurita/seringa nu mai avem mari sanse sa il ,,tratam''
Eu mi-am schimbat (in sfarsit) coafura, m-am tuns, am dat jos 3/4 din lungimea parului, acum dorm si eu bine, nu ma mai doare capul de la elastice, nu ma mai trag de par, ma spal mai usor si cu uscatul e super acum.
La munca e ok, mai putin faptul ca ai mei copii nu pot renunta la vorbit toti o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata. Cafeluta e gata

Multumesc si eu pt vot Nico

Cami, si Maia tipaaaa toata ziua. de bucurie,de nervi,de oboseala tipa . Batonul se leaga si cu mai putin zahar,lp e cel care il leaga

Hadrianae, f faine pozele din vacanta

Mari, si pe mine ma batea gandul sa ma tund dar parca nu mi-as abandona pletele lungi
La multi ani sotului !! multumim de tratatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Incep prin a o felicita pe nicopic pt burtica. Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si pana la termen.

Ma bucur ca totul merge bine si in cazul celorlalte burticute :)

Ana, La multi ani!!! (cu o mica intarziere)

pianna, acum in Martie sigur vom da o atentie educatoarei si ingrijitoarei, dar nu stiu daca si in 1 si in 8. Ziua femeii e doar in 8 , voi cum veti face?

Viroza nu ne-a ocolit nici pe noi, a stat Ioana o saptamana acasa, apoi eu, acum toata lumea e la serviciul ei :).
Ioana e la fel de vorbareata, activa (cateodata mult prea activa)si mai noi am aflat la are "prieten". Ea si un baietel David isi dau pupici pe obrajori, si se tin de manuta . Tare ma bucur ca ii mere bine la gradi, papa foarte bine, se joaca cu copii, se vede ca e vesela si se cere singura la gradi. Vineri are petrecere de bal mascat, i-am luat costumas de mica vrajitoare (e printesa in fiecare zi ), de abia astept sa-i vad in poze.

Ati facut planuri pt concediu? Imi puteti recomanda o statiune la noi la mare, cu planja mai lejera, apa curata, hotel/pensiune cu spatiu amenajat pt copii.
Sau undeva afara, daca ati fost, si imi puteti recomanda ceva, si daca se poate pana in 1000 euro . Multumesc.

Mergi la inceput