Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 11 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Eu luni mi-am facut dublu test la Synevo si marti analizele de sange, urmeaza sa iau rezultatele. In 24 sunt programata la screeningul de trim I.

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

MBK bine ai venit ! sarcina usoara!

buna dimineata fetelor , eu de 2 zile ma confrunt din nou cu grerata... , oare cat o mai tin asa....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

MBK bine ai venit si sarcina usoara. Olimp las ca trece si greata ....... O sa fie FETITA .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Cumnata mea a avut greturi mai mari ca mine, tot ce manca vomita si a iesit baiat, nepotelul meu preferat ...(pt ca era singurul )

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
MBK, bine si venit si sarcina usoara!!!

Cum, mai Maria, ca si mie inca mai mi-e rau si totusi e baietel

Olimp, trece si greata asta, eu doar sper sa nu ma tina 9 luni...e adevarat ca nu mi-e rau toata ziua, doar ma ia si ma lasa. Si nu vomit!!!

O zi frumoasa sa aveti!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Inca o zi la munca. Iarasi frig, nu stiu ce se intampla cu fantastica centrala.
Si eu nu mai sunt imbracata de scandal.
Dimineata si eu aveam greata dar f usoara. A trecut cu un sandwish "elefant" . :)
Sotul imi pune pachet in fiecare dimineata. Daca nu ar fi el as sta flamanda la munca, ca eu dimineata sunt puturoasa.

Deja parca nu mai am rabdare, vreau sa stiu si eu ce culoare are caruciorul. Am zis ca daca medicul meu nu imi zice , ma duc la altul sa imi fac un eco. Dar dupa ce am rezultatele la TT.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Nici la Denisa , nici acuma nu am vomat. G
reata la prima sarcina a fost pe termen mai lung si mai urata. Acum a fost muult mai usor.
Doamne ajuta sa faca pishu din picioare!!

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

la cata greata am indurat , sper doar sa nu se extinda pe toata perioada sarcinii , oricum i-am spus lui bebe ca atunci cand iese Jar Mananca la cat m-a chinuit !

nici eu nu am vomat deloc dar starea de greata e permanenta !

acum cel mai important el /ea sa fie bine , poate azi la eco sa se vada mai bine si poate stabilim si noi sexul ....piticului sau piticei

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp trebuie sa o Sunam imediat pe Dr Nicorici , sunt curioasa cum mi-a iesit glicemia

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Olimp preconizez o fetita la tine. :)

14 saptamani

Mergi la inceput