Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 mi-ar placea marius ,dar din pacare maica'mea vine/venea acasa cam la 2 ani ,in ultimii 4 ani a fost de 2 ori si am fost prea orgolioasa sa merg,acum imi dau seama ca am pierdut mai mult eu ..oricum ma bucur ca am luat o decizie buna ,cred eu ; histamina,uneori parintii nici nu isi dau seama cat de mult sufera un copil ,cred ca nu iti pasa sau ca este de datoria ta sa le vorbesti ,sa-i suni ca te-au crescut etc ..iar ca parinte ajungi ,cand ai zi tu copiii tai ,si te gandesti cat de neplacut e ca copilul sa nu vina macar pe la tine sa vada cum te simti; eu nu o inteleg pe maica'mea ,in felul ei ma iubeste poate dar mi-am dat seama ca eu sufeream mai mult din cauza indiferentei noastre asa ca am cedat in primul rand pentru mine,la ce bun sa sufar ?ca unui om nu-i poti schimba caracterul,mai bine sotul tau si-ar lua inima in dinti si i-ar zice ce are pe suflet,in felul asta macar sa se descarce,daca va intelege soacra ta bine daca nu macar sotul tau se va simti mai bine .. alina,probabil ca da ,dar orgoliul asta ne distruge :) Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/ |