Ce ingeras alegi pentru copilasul tau? (concurs)
Dragi parinti,
Copiii sunt fiinte proaspete si fragile. Cei mai multi dintre ei fac rosu in gat dupa ce alearga intr-o zi friguroasa, oricat de tare i-am infofoli noi. Din fericire bolile copiilor trec repede si fara eforturi speciale, mai ales daca avem la indemana cateva leacuri naturale eficiente.
www.daciaplant.ro/" target="_blank">Dacia Plant a pregatit www.daciaplant.ro/categories/custom/sanatate-copii-c8" target="_blank">gama INGERASUL, special creata pentru copii cu siropuri fara zahar, cu ingrediente 100% naturale, fara conservanti si fara coloranti.
Impreuna cu www.daciaplant.ro/" target="_blank">Dacia Plant va invitam asadar la un concurs - Ce ingeras alegi pentru copilasul tau
www.desprecopii.com/Images/Upload/sirop1.jpg" border="0">
Spune-ne la acest topic care ingeras ai alege pentru copilasul tau – sau ce sirop ai cumpara pentru copilasul tau si poti castiga unul dintre cele trei premii (cate un pachet ce contine produse din www.daciaplant.ro/categories/custom/sanatate-copii-c8" target="_blank">gama Ingeras, in valoare de 150 RON)
Durata concursului: 10 ianuarie - 30 ianuarie 2013
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 31 ianuarie 2013.
Mult succes!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Raspunsuri
adrianas18 spune:
pentru fetita mea as alege Ingerasul - Sirop minerale Ca. Mg. vitamina D3 pentru ca avem mare nevoie de aceste minerale pentru dintisorii care au inceput sa se schimbe
sabiradu spune:
As cumpara ingerasul care creste pofta de mancare http://www.daciaplant.ro/products/view/283-ingeras-reg-sirop-creste-pofta-de-mancare am un uscatel micut care face mofturi la majoritatea mancarurilor. Il gasim la farmacie ??Cred ca da.
alina_satena spune:
As alege ingerasul imunostimulent, ingerasul stimulent mental si ingerasul vitaminizant.
Tare mi-as dori sa cstig si eu
manuelacrina spune:
Eu as folosi pentru fetita mea Siropul Imunostimulent ! Si Ingerasul cu sirop pentru tuse, atunci cand e cazul !
Sanatate tuturor ingerasilor !
natalia_nica spune:
Ingeras® - Sirop Stimulent mental - pentru concentrare si atentie, si Faringoplant - cu echinaceea si propolis - pentru afectiunile respiratorii inevitabile
Adde2510 spune:
As alege Ingerasul Imunostimulent.
Trebuie sa va spun ca nu am putut sa intru pe site, nici de aici din link, nici de pe google pt. ca nu ma lasa anti-virusul. Ati intalnit problema asta? M-am uitat doar pe facebook la produse.