Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Burtici, am o nelamurire :D Doctorita mi-a zis sa ne vedem pe la 16-17 saptamani. Dar nu stiu cand ar fi mai bine, saptamana viitoare (voi avea aprox 16 jumate) sau peste 2 sapt (17 jumate)? voi cand ati fost?

15+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Elyana, eu de ex. merg azi..iar maine fac 17 sapt..ca apoi sa mai merg la 23 de sapt..la morfo..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri, relax nu a patit nimic de la o mica radio, stii tu bine :). La Maya si eu am avut aceeasi prob ca si tine, si m-am chitait cu ala la radio, ala mi-a zis ca extrem de mica radatia samd, apoi nu am vrut anestezie, ca tine :). Dupa, gine mi-a zis ca mai rau i-am facut la copil cu adrenalina mea, decat daca faceam anestezia.

Bref, cand ai timp as vrea sa discutam despre Prevenar13. La Maya am facut Prevenar7, dar vad ca asta nou e destul de controversat. Eu vreau sa-i fac si BCG-ul la nastere. Tu i-l faci, si daca da, cand?
Eu auzisem pe forum idei crete ca dupa BCG trebuie sa aiba 2 luni pauza pana la urmatorul ..., si cum urmatorul e la 2 luni, de aia am facut la nastere la Maya.

Vicky, Printzesone and BB (23+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Multumesc de raspuns! O sa imi fac pt saptamana viitoare ca nu prea mai am rabdare sa ii vad.
Pe mine m-au programat la 21 sapt la morfo, de fapt, ecografic, atunci voi avea 21 fix (dupa UM, 21 si 4 zile)

Aseara in pat cred ca am simtit ceva in zona de sus unde e cel mai maricel (dar nici vorba de "aripi de fluture" a fost mai mult ca senzatia ca inoti si iti trece un peste pe langa picioare ) :)) adevarul e ca ii "zgaltaisem" eu putin doar doar reactioneaza si azi parca s-a intamplat din nou, sus, iar dupa si la cel de jos.

Ca sa va amuz un pic, pana acum vreo saptamana simteam uterul marit jos, aproape de zona pubiana. De cateva zile simteam un gol acolo si nu intelegeam unde mi-au disparut copiii, eram destul de agitata. Abia aseara dupa un auto-control mi-am dat seama ca "umflatura" mi-a urcat aproape de buric (iar acolo am un colacel de grasime si de aia nu se simtea la fel de bine ca inainte). Acum inteleg si de ce a aparut burta de curand (destul de maricica si rotunda)

15+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Elyana, si mie mi-a zis dr ecogafia sa o fac intre 10 si 20 ianuarie..dupa cum vezi..fac pe 10..nu mai am rabdare:) Plus ca mi-e tare greu sa vb la neutru despre bebe..
Inca nu m-am programat pentru morfo..o sa mai merg o data la control si apoi..probabil dupa jumatatea lui februarie..
Mie la 24 de sapt trebuie sa imi faca si dozarea de anticorpi din cauza Rh-ului, pe langa celelalte analize..PLus ca sigur nu scap de analiza de diabet..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Elyana eu am fost la 17 sapt si 4 zile, deci cam asta e perioada, iar pentru morfo merg la 21 de sapt si 4 zile

Vicky da o sa fac BCG fara discutie, desi astia zic ca e eradicat dar la paris sunt pline spitalele, ascund si astia sub presu de numa, e eradicat ca si rujeola, ca astia aici nici nu se mai vaccinau obligatoriu cu priorix, pana acum cand i-a lovit un pic epidemia si si-au revenit, eu il fac la 7 zile de la nastere, pentru ca intr-adevar e nevoie nu de 2 luni, dar de 1 o luna distanta, la fel si intre infarinx si priorix sa zicem se fac tot la o luna minim interval. Eu de vaccinat am vaccinat cu Prevenar 13, controverse sunt, dar ca si feed-back efectiv nu am avut, pacientii nu mi-au zis nici de bine nici de rau, asa ca eu am sa vaccinez cu tot ce este si cu Nesivac si cu Prevenar, fac tot.

Mergi la inceput

Simcri, eu incerc sa fac in maternitate (stiu ca e numai un pediatru unde nasc eu care face ...). ROR-ul nu se face la un an? TU il vei face mai deveme?
am mai tot sapat despre prevenar13, si ziceau sa nu il faci cu Infarixu. Da atunci cum naiba sa il fac? ca infarixu la maya mi la facut la 2, 3 si 4 ... Sa las prevenarul la 5 luni, sau sa-l intercalez la 3 si 5, si sa fac Infarixu ca in ro la 2, 4 si 6?
La Maya i-am facut tot in afara de Varilix si Rotarix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetele am ajuns si eu acasa am fost la control mia zis ca sunt bine, colul este inchis am ascultat si inima lu bebe ca acolo nu are ecograf are doar un aparat care ascultam inimioara mia zis sa fac morfo in 3-4 saptamani si mi-a dat sa fac iar analiza la urina, toxoplasma ca mi-a iesit negativ si trebuie sa o repet in fiecare luna si inca o analiza nu stiu ce este ca cica am rh-ul negativ si trebuie sa ma tina sub control ma rog daca trebuie le fac si in fiecare zi nu ma intereseaza bine ca isi da silinta si asta ma bucura cel mai mult.
Am fost si am vb si de un apartamen asteptam rasuns de la propritar sa vedem daca este de acord cu pretul pe care i l-am oferit noi si nu cel ce il cerea el

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 17+

Mergi la inceput

Ankylya, ma bucur ca sunteti bine, si te simti in confianta cu doc. Tin pumnii pt apart.
La Lyon e groasa treaba cu aparturile, nici poveste de negociat petul. Deja te grabesti sa depui primul dosarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Vicky eu o sa bag pt infarinx 2-4-6, prevenar 3-5, ROR la 9 luni si a doua doza de ROR la 12 luni, pe la 14 luni rapel la prevenar

Mergi la inceput