FIV CU OVOCITE DONATE - Cap.39

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Rodi multumesc si sper ca DD sa iti faca si tie aceas bucurie ca mie o meriti
Ieri am inceput sa sangerez si azi noapte a fost dezastru m am speriat maxim azi m am dus la clinica medicul deja ma astepta m a luat la urgenta sa vada ce si cum copii sunt bine ii faceau cu mana lui miracol am un medic de milioane azi nu stia cum sa ma linisteasca nici bani pe eco nu mi a luat era de la cusaturile de la cerclaj m am linistit acum suntem bine astepta ziua de maine sa ergem cu miracol sa ia copii la marsupiu o sa intru cu ea in camera sterila sa o tin de manuta

amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

'neatza dragutele mele,
voua in ce zi dupa anticonceptionale v-a venit CM?
Eu astazi sunt ziua 4 in care nu am mai luat.
Cred ca trebuie sa-mi vina in cursul zilei de astazi asa?
Parca am emotii...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Miracol, bafta multa multa multa azi! Ne gandim la tine, sa fie embironasii cu lipici si sa ramana cu tine inca 9 luni! E randul tau!
Tu si Danah veti fi primele gravidute pe anul asta!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele
Astazi micuta Miracol isi ia puiuti acasa am emoti pt ea si sunt sigura ca de data asta va fi diferit si va fi reusita deplina .
O vad foarte bine pozitiva, linistita si impacata cu ea

BAFTA! SA FIE MICUTI LIPICIOSI PUPICEI

amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetele mele!!!
In priul rand va multumesc pt gandurile bune si pt sustinerea voastra!!
Sa va auda Doamne Doamne si sa fie danah si eu primele gravidute pe anul acesta!!
Eu sunt bine, optimista, pozitiva si cu multa incredere in dr care e un profesionist!
V-a povestit amaliaro, ca ieri i-am vazut pe micutii ei, pur si simplu m-am topit dupa ei...sunt minuni de-a dreptul...baietelul mi-a facut parca cu mana....atunci chiar m-au lasat picioarele!
ii multumesc din suflet pt tot sprijinul ei de pana acum,si Dumnezeu sa ii rasplateasca bunatatea cum stie El mai bine!!
asa ca dragele mele vb mai tarziu cand venim acasa mai multi!!!

Astept un "miracol" curand...
Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot, PAI - 1 678 5G/5G genotip homozigot, 844 GG genotip homozigot
Fact XIII V34L genotip heterozigot

Mergi la inceput

Rodica, te felicit pt puterea ta,...si sunt sigura ca va fi cu noroc si pt tine!!Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii...pt ca esti o persoana minunata si meriti sa te bucuri din plin de un bebelas...sau doi!!!
wish, stai relax ca vine si ultiul ciclu!!pe urma intri in linie dreapta si tu!!pup
nocea, bine ai venit si sedere scurta, indiferent de clinica pe care o alegi, trebe sa simti cu inima unde te atrage mai mult...eu in Grecia am simtit ca sunt puii mei!!!
noi2, te pup mamicuto...multumesc pt gandurile de bine!!sarcina usoara in continuare!!
v-am pupacit pe toate...ca am plecat !!!

Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot, PAI - 1 678 5G/5G genotip homozigot, 844 GG genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miracol Doamne ajuta!
matusico ma bucur ca sunteti toti 3 bine!

salut toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

miracol sa iti ajute Dumnezeu ca 9 luni sa stea in burtica,sanatate numai bine,
amalia cred ca ai trecut prin clipe ingrozitoare bine ca nu e nimic grav,
eu tatonez sotul mi-a zis sa nu ma arunc cu capul inainte cum fac eu de obicei si il astept sa vedem ce hotaram,
sper ca nu va suparati ca ne-am cunoscut acum si deja ne tragem de sireturi

Mergi la inceput

Fete dragi, am ajuns acasa la amaliaro...ne-am dus 4(amalia,gemenasii si cu mine)si ne-am intors 7!!am luat acasa trei blasto frumosi...care au rezistat cu eroism protocolului de dezghetare!!de acum inainte Doamne faca-se voia ta!!
va pup si va multumesc tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza26 spune:

Bravooo!Miracol o sa vezi ca o sa fie bine!

Mergi la inceput