Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai, azi cred ca sunt in cea mai buna forma...mancam si cred ca mi-am rupt o masea, oricum ceva i-am facut si tb sa ma duc la dentist si e dr pe care il urasc cel mai mult. Imi cam ia copilul asta calciul, vad...la prima sarcina nu am avut nici o pb cu dentitia, acum e a 7a oara cand ma duc la dentist de cand sunt insarcinata...si nu ar fi tb, ca dupa ce mi-am reparat tot prin gura acum cativa ani, m-am dus regulat la controale...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp nici eu nu ma vedeam fara catelusa. Dar dupa ce apare copilul, fara sa iti dai seama o sa le mangai mai putin (ca nu stii daca nu pui imediat mana pe bb) . Si se schimba prioritatile.

Dar daca te grabesti cu casuta, poate ai sanse sa le pastrezi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana

iti tin pumnii sa se rezolve bine cu indemnizatia , Doamne cate mai nascocesc...

ele eu inca nu am copii nu pot sa ma pronunt dar trebuie sa fim realisti

paula , cerd ca e tare neplacut , multimesc pana acum ca nu am probleme... sper sa nu fie ceva serios

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Scuze nu vreau sa fiu agresiva cu pisica :D E animalul meu preferat si nu am avut tot timpul pisici ca mie mi-e f frica de caini. AM avut tot timpul pisici si nu am luat niciodata nimic de la ele ...ma mozoleam cand eram copil toti puii de caini si de pisici din fata blocului si erau nedeparazitate si nu am mai patit nimic (nu am luat toxo)
Nu zic ca parul de pisica sau caine face bine la sanatatea copilului dar cu periat si aspirat mai des se poate rezolva. Daca animalul e deparazitat constant ... Mie mi se pare ca la caine e mai problematic ca iese afara manaca de pe joc ce gaseste se tavaleste prin iarba.. i-a capuse.. decat o mata care sta in casa si manaca numai mancare uscata (asta e cazul pisicii mele)
Toata gasca noastra a facut copii in ultimii doi ani si majoritatea au caini si toata ziua ma uit la poze cu cainii si copii cum dorm impreuna si copiii sunt sanatosi si au crescut ....si cresc in continuare.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce dragi imi sunteti!!!
Ma pun sa fac capitol nou!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Din fericire pisica mea e siberiana, o rasa tare buna in privinta parului, nu ii cade decat un fel de puf, nu a naparlit niciodata. Si ce ma mai incanta la ea e ca ii place baita. Ar sta in apa non-stop, de multe ori ne trezim cu ea in cada cand facem baie :)
Deci mari probleme cu parul, mai ales daca o sa o tinem in alta camera, nu ar fi..

Plus ca exista varianta cu tunsul, am o prietena care isi tunde motanelul de cand a nascut. Si atunci chiar nu mai ai batai de cap..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ne citim in urmatorul capitol!

Mergi la inceput