Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia si eu m-am lovit de intrebarea asta , care din punctul meu de vedere este extrem de neplacuta , imi iubesc pisicile nespus , mi-au dat alinare si speranta , simt cand sunt suparata sau fericita...

eu m-am gandit cand vine bebe nu am sa le las sa se apropie de patut si cat pot am sa le restrictionez accesul in camera bebelului, dar sa le dau nici pomeneala , ar fi ca si cum m-as descotorosi de familie , stiu poate unii me cred nebuna dar asa simt , fetita are 13 ani in vara , e o viata de copil , piticul are 6 luni e un traznit !

cati oameni la tara nu au pisici si copii mici ....
ale mele deparazitate , vaccinate , eu nu am imunitate la toxo dar nici de la ele nu am luat , de atatea ani daca erau infectatae trebuia sa iau.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cand am nascut-o pe Denisa aveam in casa o catelusa.
A fost curioasa la inceput , sarea sa o miroase, dar de multe ori pa lasam cu ea in camera cu pitica in pat.
O pandeam pe balcon: se fatzaia Denisa in pat, catelusa ridica capul sa vada ce face. :)
S-au inteles tare bine. Dar intre timp am dus-o la curte la mama din cauza parului. Scoatem par din gura noastra, din gura copilei, din chilotii nostri...
Acum am alt catel, dar e alta poveste...ne-am mutat la casa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Olimp ce faci de luni , mergi la servici sau iti iei concediu medical?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am avut un catel, dar nu era de mult la noi, cand am ramas insarcinata cu Raul si m-am putut desparti de ea ( era femela), si oricum nu am dat-o la straini, am dat-o la ai mei.
Nu cred ca animalele le-ar face rau copiilor dar mi-ar fi groaza de par/blana . Acum, e cum e, si primele cateva luni, dar dupa ce incepe sa se tarasca si sa sa umble copilul in 4 labe, nu stiu cum va fi...mie mi-ar fi frica sa nu inghita par de animale. Dar cred ca restrictionarea in camera copiilor e suficient!! Dar asta inseamna ca si copilul, cand incepe sa se deplaseze sa aiba un teritoriu clar delimitat.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

maria ma duc la servici , daca vad ca ma termina imi mai bag cate un concediu medical , eu sper sa rezizt pana la sarsitul lui aprilie , 3 luni jumatate pana la prenatal , dar nu admit ca , daca situatia devine prea obositoare ..sa ma retrag catre casuta

eu inca nu am dus scrisoare de la medicul dec familie , trebuie sa sun sa trec pe acolo sa o duc sa fiu acoperita in caz de ceva ....

ele la casa e domnie , noi stam inca in apartament ,anul acesta demaram constructia pentru casa , asa ca pana sa stau la casa mai curge multa apa pe Somes

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

paula nu-mi zi ca trebuie sa raman fara ele , cred ca nici la mama nu as fi in stare sa le dau , desi cand mergem in concedii stau la ea si sunt foarte rasfatate , le place la mama , dar totusi nu exista alta solutie...?

binenteles ca trebuie sa fiu realista si sa ma gandesc la bvinenele copilului , dar sper sa nu ajungem acolo ...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

paula nu-mi zi ca trebuie sa raman fara ele , cred ca nici la mama nu as fi in stare sa le dau , desi cand mergem in concedii stau la ea si sunt foarte rasfatate , le place la mama , dar totusi nu exista alta solutie...?

binenteles ca trebuie sa fiu realista si sa ma gandesc la bvinenele copilului , dar sper sa nu ajungem acolo ...

14 +

Iubita, nu-ti zic, ca nu e treaba mea. Eu doar mi-am zis parerea. Nu stiu cat par lasa o pisica, dar un caine ( marea majoritate a raselor) te omoara cu parul!!!
Eu personal, sunt alergica la parul de pisici, eu chiar nu ma impac deloc cu ele...nu sunt animalele mele preferate, desi Cosmin le iubeste, a adunat o gasca la bloc la noi si le hraneste zilnic, spre disperarea vecinilor. Asa miorlaie cand apare al meu sot

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

stiu paula glumeam si exageram si eu cu plasul ,
eu nu am avut catei in casa dar pisicile cu par scurt nu prea lasa par, eu le periez la doua zile , nu prea lasa pas ..sau nu vreau el sa-l vad , oricum suntem adulti si deciziile ne apartin

14 +

Mergi la inceput

cat despre matele de la bloc si noi hranim vreo 7 , una a facut acum pui deci nu stiu cate vor veni la masa in primavara ?

asta nu e tot , dar parintii mei la casa au fost perioade in care hraneau cate 20 de catei , li-i se rupea sufletul de mila cand ii vedeau flamanzi si rugatori , i-au luat , sterilizat , au mai murit din ei , boli , batrani , acum au mai ramas 2 , e mult mai rezonabil.

toata lunera stia casa cu caini , stiu e nebunie curata , dar vad ca e erediatra

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Eu cred ca am lipsa ceva neuroni pt ca nu ma prind cum sa activez PM-ul ala .
Va inteleg cu pisicile pt ca si eu ma izbesc mai mereu de intrebarea asta...si mi se pare oribila. Si mi se par acuzatori oamenii care te intreaba ce o sa faci cu ea dupa ce nasti ....de parca am fi niste inconstienti care punem pisica mai presus de viata copilului. Pt ca unii vad pisica ca pe ceva ce o sa-ti omoare copilul mai devreme sau mai tarziu.
Eu am ajuns destul de frustrata si raspund taios la intrebarile astea rautacioase. Cel putin mie mi se par asa .. poate oamnenii sunt bine intentionati dar pe mine ma deranjeaza modul cum pun ei problema .. nu intreba "V-a zis ceva dr de pisica??"...ci "Ce aveti de gand sa faceti cu pisica???"... de parca nu se pune prob convietuirii copil pisica.
Si e culmea ca in legatura cu cainii sunt mult mai deschisi toti oamnenii. Cainele este vazut ca si ceva benefic pt copil pt dezvoltatea personalitatii dar pisica ceva demonic .. copilul ingite par si face chisturi la plamani..si ii mananca fata copilului in somn si alte aberatii de genul asta.
Binenteles ca o sa ne luam niste masuri de precautie cu pisica dar sa nu exageram .
Alina imi pare tare rau pt probl tale dar o sa vezi ca se rezolva. Hormonii ne fac sa vedem lucrurile mai negre decat sunt. Bintenteles ca nu zic ca nu e o prob mare si nedreapta asta cu scaderea salariului dar nu au dreptul sa faca asta asa ca ar trebui sa nu iti faci atatea ganduri negre .. mai ales ca dincate am inteles s-a rezolvat. Fata aia o sa te inteleaga ca nu esti intr-o situatie mirifica acum si cu hormoni si ca nu ti-e usor sa te gandesti ca iti iau niste bani care ti se cuvin.... mai alesc acum cand vine al doilea ..si dupa cum bine stim nici sarcina nici copilul nu se cresc pe nasturi.
Legat de Indemnizatie si eu vreau sa merg la biroul ala unde se depun dosarele ca la mine v-am mai pov eu mai mai complicat si nu stiu cum o sa se rezolve. S-ar putea toti sa imi puna bursa de doctorat la venituri ..desi ea nu e impozitata si de la fac . mi-au zis ca de anul asta nu mai e considerata ca si salariu ... nu am inteles nimic. tre sa ma duc acolo sa nu ma trezesc ca mi-o taie.

14+

Mergi la inceput