Homeland
Raspunsuri - Pagina 7
mianna spune:
cum sa nu stii, suflete, ca se deschisese in '90, acolo la intrarea in Hasdeu (respectiv pe Babes).
Adela99 spune:
nici mie nu-mi place despre cruela :) mianna stiu ca se zice "de cruela" da-mi amintii de cum vorbeam intre noi cu "iti place despre mine?" cand ne alintam :)
speed spune:
Si eu tot de New Croco vorbeam, ala de linga Hasdeu, de pe colt :)
Mihaela, de necazurile de la Belfast zici? Din pacate sunt foarte frecvente in Irlanda de Nord , din fericire noi stam in Republica Irlanda (la sud :) si nu sunt probleme in general.
mianna spune:
aici promit sa nu sar la jugulara nimanui
da, si io zic "imi place despre el" sau "iti place despre mine"
mihaela_s spune:
mianna chiar nu-mi amintesc de new croco...nici nume de strazi nu mai stiu. Poate daca imi dai alte repere...
speed, asa e, incurcasem borcanele .
mianna io le mai incurc, nu ma supar sa fiu corectata, is obisnuita .
speed spune:
mianna, spune-mi mie cind gresesc dar fa-o cu blindete :)) citeodata imi vine rau cind vad cite greseli fac dar imi lipseste antrenamentul :(
mihaela_s spune:
m-am uitat pe harta, am gasit nwe croco, dar nu o stiu...n-am fost acolo niciodata...ma intreb cum oare????
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s m-am uitat pe harta, am gasit nwe croco, dar nu o stiu...n-am fost acolo niciodata...ma intreb cum oare???? |
zic ca doar ti-ai reprimat amintirile
pai nu se poate sa fi urcat atatia ani prin dreapta Casei de cultura a studentilor (adica pe strada Victor Babes) si sa nu fi intrat o data, macar o data, in New Croco (pe care noi il alintam New Crolo )
edit: am asa un sentiment de deja vu la discutia asta... cand am disecat-o prima data tin minte ca tocmai incepusera renovarea.
mihaela_s spune:
deci pe bune...ma uit la fotografii si nu imi spun nimic...e clar ca am trecut pe acolo de destule ori dar pizza nu am mancat acolo.
O sa ma duc la vara, promit...prea m-ati facut curioasa...