Homeland

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

of nelia, sa treaca repede degetul!

Mergi la inceput

eu azi am sarit de tot invatatul, nu am putut. maine sper sa pot repeta si apoi dupamasa sa plec la drum...ooof!

Ne-am uitat la Skyfall desi nu imi place genul de filme, am adormit la final.

Acum ma duc sa fac cina. Ceva asiatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mihaela de aici, e loc!
Mihaela, din Suedia io am pus Bixtonim in nas si am tras cate-o dusca de sirop Aerius ca aveam de la copii.
Nelia, cu degetul aratator am patit-o si eu, mi-am tras un ciocan zdravan o data...!!! Jale mare, era albastru si pulsa. Si mi-am pus crema de-aia pentru circulatia la picioare, Lioton gel si deasupra o batista uda, rece. Reteta e buna si la lovituri, cazaturi, mi-am reparat fecioru de a scapat fara vanatai cand a luat o tranta taman in ziua cu banchetu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

oh Nelia...sa treaca!

eu fac clatite, cind vreau sa scap de barbati si n-am chef de bucatarit, scot armamentul greu la inaintare:), clatitele si ma lasa lumea in pace.

Mihaela, cita scoala mai ai?

edit sa zic, bine ca ai scris, Olimpia, am lioton in casa, sa vad daca are termen de expirare. cred ca la vara aduc juma' de geanta de creme din Romania. dupa zece ani aici, recunosc ca tot fluocinolonul e panaceu universal la tot ce-i 'buba' in casa, sprayul cu propolis la arsuri, etc. fac troc cu nepotii cu spray contra tintarilor de aici.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

nelia, ouch, sper sa fie bine repede, eu nu m-as agita din cauza scrisului dar mi-ar fi tare necaz sa nu-mi pot tine bine cafeaua :)

mihaela, sanatate multa, stiu ce nasol e...:(

ana, si la mine simbata e zi de gatit si smotru dar m-am obisnuit, mai trag o plimbare intre timp, mai bag un ochi la tv, mai duc si iau copila de la inot sau mai stiu eu ce etc, imi place sa ma invirt prin casa.
mi-am dus la bun sfirsit amenintarea cu friptura de porc pe varza calita, am facut si gravy (sos) cu cidru si a iesit minunat :) am mai facut si niste prajiturele mici (caramel squares) si acu' ma duc sa editez mesajul in care am facut aluzie la oareshce dieta :)

fetelor, nu stiu cum sa atasez poze, m-am uitat la sectiunea tehnica si zice ca undeva in josul paginii e ceva cu galeria de imagini, io nu vad nimic,da' nimic
ps: mi-am pus ochelarii si am vazut acum unde e butonul fermecat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

speed, imi lasa gura apa ... da' acum daca tot stii unde si cum sa pui poze, pune si niste prajiturele caramel aici. si daca ai timp si chef pune si reteta. facea soacra-mea o prajitura caramel extraordinara, am reteta da' nu-mi iese asa cum trebe'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

eu am dat zapada de pe masina, chit ca n-o mai folosesc pana miercuri - si pana atunci vine primavara, ca primesc sms-uri cu prognoza de 11-12 grade

am vazut online ultimul episod din Anatomia lui Grey, timp in care am facut si-o salata orientala. mi-au iesit doua castroane maricele, si partea tragica e ca-mi place asa de mult, incat nu cred ca ma tine mai mult de maine seara cand am asa ceva in frigider, mai fac cate ceva, mai pun un castronel de salata, iar mai fac ceva, iar alt castronel... si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io asa fac cu ouale umplute

Mergi la inceput

olympia, am picaturi normale pt nas, eu ma gandeam la cele cu cortizon ca e singurul preparat antialergic ce il am in casa ;). Inca nu l-am gasit, nah, parca m-a mai lasat si capul acum...

Ana mai am semestrul ce vine. Dar in 22 februarie am ultimul examen la ultima materie la scoala. Pe urma am 4 saptamani practica si lucrarea de diploma care ma lasa in sfarsit sa le fac acasa. Am tras mult cu practicile ca nu m-au lasat acasa pentru ca am lucrat aici la laborator si cica sa nu fie partinitori la notare, ca erau patiti. Nici nu imi vine sa cred ca mai e atat de putin si gata cu naveta mea...a fost mult. Mult prea mult...

speed desi abia am mancat si sunt satula. Eu am facut niste prajiturele ieri si inca mai sunt in frigider, nu prea am mai avut chef de ele. Acum Silvia ne "ameninta" ca maine face muffins.

mianna eu asa fac cu salata de boef. Dar fac rar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Adela, eu am luat reteta de pe spatele unei conserve de lapte condensat ce am cumparat-o din greseala in febra Craciunului. (acuma incerc sa ma scap de resturi si surplusuri de prin frigider si rafturi)
Nu are un aspect nemaipomenit fiindca ori cantitatile au fost prea mici ori tava mea prea mare dar gustul e …deosebit :)
Baza am facut-o din 125 g unt, 50 g zahar brun si 100 g faina self raising. Am pus aluatul la cuptor cam 20 de minute .
Stratul de caramel l-am facut din 125 g unt, 2-3 linguri golden syrup (merge si miere), 100 g zahar brun si impricinata conserva de lapte condensat. Am fiert toate impreuna vreo 15 minute si apoi am turnat caramelul peste baza racita.
Dupa ce s-a racit si intarit si caramelul am pus ultimul strat de ciocolata topita la bain marie.

Mergi la inceput