Propunere imbunatatire punctul 5 din regulament

Propunere imbunatatire punctul 5 din regulament | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Cred ca sunt in sectiunea potrivita ca sa adresez o propunere administratiei DC.

Sunt convinsa de buna credinta a formularii regulamentului DC, insa in urma discutiilor ce au inflamat DC-ul in ultimele zile a iesit in evidenta o scapare a reulamentului, si anume, neinterzicerea discriminarii unor categorii de persoane ce se diferentiaza de majoritate.

Ca atare, va propun modificarea punctului 5 din regulament, in sensul adaugarii alaturi de rasism si xenofobie si a discriminarii oricarei categorii de persoane.

Cred ca o asemenea modificare este intru totul in spiritul DC-ului.
Astept raspunsul DC.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa cum am spus si la celalalt subiect aceasta propunere este in discutie din luna decembrie si se va aplica in mod sigur in cel mai scurt timp.
Propunerea este corecta si completeaza in mod categoric un aspect important al relatiei interumane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

A fost reformulat prin completare punctul 5 din regulament.

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste, xenofobe sau discriminatoare la adresa nici unei categorii umane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ce inseamna pe forum "discriminarea unei persoane" ? de ex."freza creata a negrilor mi se pare aiurea" e mesaj discriminatoriu la adresa negrilor, sau doar gustul meu in materie de coafuri? Sa zici "in Paris toti tiganii sunt cersetori si ne fac de ras" este discriminatoriu la adresa tiganilor, sau doar observatia/parerea mea personala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Laura, te asigur ca orice fraza ai scoate pe gura se poate gasi cineva care sa-ti spuna ca ai discriminat. Sigur, anumite subiecte sunt mai arzatoare ca altele, dar nu cred ca exista o limita precisa care sa fie mai presus de orice opinie.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

scriu si aici,ce am scris la celalalt subiect

Marius,daca imi permiti,eu cred ca ar trebui sa mai analizati problema si sa nominalizati aceste categorii!
din punctul meu de vedere,nu-i ok,sa spuneti doar categorie umana!
Trebuie specificat clar!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Prietenii lui Mos Craciun
TOMBOLA-Spiritul Craciunului
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

scriu si aici,ce am scris la celalalt subiect

Marius,daca imi permiti,eu cred ca ar trebui sa mai analizati problema si sa nominalizati aceste categorii!
din punctul meu de vedere,nu-i ok,sa spuneti doar categorie umana!
Trebuie specificat clar!

A&M

Viata...

Si cum delimitam care sunt categoriile? De ce nu s-ar permite (in clar, prin regulament) mesaje discriminatorii la adresa lesbienelor , dar s-ar permite (pt ca nu sunt nominalizate , deci e voie) discrinimarea blodelor cu ochi albastri de ex. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Laura era vorba de categorii aici. Cum sunt copiii cu dizabilitati, adultii cu dizabilitati, homosexualii, etc.
Categoria practic este echivalentul rasei, in cazul rasismului. In loc de rase umane sunt categorii umane diferentiate prin diferite aspecte.

Mergi la inceput

Multumesc Marius si DC.
Sper sa vedem si in moderare reflectarea acestei modificari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Laura, te asigur ca orice fraza ai scoate pe gura se poate gasi cineva care sa-ti spuna ca ai discriminat. Sigur, anumite subiecte sunt mai arzatoare ca altele, dar nu cred ca exista o limita precisa care sa fie mai presus de orice opinie.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu e chiar asa Rufus.
Discriminarea a fost definita destul de clar, nu inventam noi roata acum. Daca e nevoie cautam si postam informatii intru ajutorul atat al userilor care posteaza cat si al moderatorilor indecisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Si cum delimitam care sunt categoriile? De ce nu s-ar permite (in clar, prin regulament) mesaje discriminatorii la adresa lesbienelor , dar s-ar permite (pt ca nu sunt nominalizate , deci e voie) discrinimarea blodelor cu ochi albastri de ex. ?

Laura,a spus si Roxx,dar spun si eu,sa se specifice clar ca nu sunt admise mesaje discrimatorii la adresa persoanelor de alta religie,de sex,de natie,da orientare sexuala ,a persoanelor cu dizabilitati-orice fel de dizabilitate...

A&M

Viata...

Mergi la inceput