Inima lui Alex cere ajutor-plecare 10 martie

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

Buna fetelor am vb cu ani si mia spus ca azi la ora 12 a intrat alex an operatie la inimioara si a iesit la ora 17 a decurs destul de bine operatia la inimioara acum e la terapia intensiva si sa trezit va multumim din tot sufletul pentru ca neati ajutat sal vedm pe alex sanatos si cu o inimioara sanatoasa. alex e din nou sanatos datorita voua va multumim din tot sufletul.din partea lui alex si any multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sanatate multa! Recuperarea rapida si sa vina Alex repede sanatos acasa. Va imbratisam cu drag si tinem pumnii sa fie totul super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Va asteptam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Operatia lui Alex,a decurs bine,doar ca nu i s-a putut face vena de 12mm,cum ar fi trebuit pt varsta lui,ci doar de 8 mm,altfek ar fi plesnit!din cauza asta,peste cativa ani,se poate sa mai fie necesara o interventie chirurgicala!Insa acum,important este ca Alex,este bine!
Au facut si o interventie la ochi(acum are plus 4,in loc de plus 6,cat avea),mai asteapta doar ochelarii care sunt facuti la comanda si trebuie sa vina!
Probabil,cat de curand vor reveni acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Doamne-ajuta!! Miha,ce vesti bunee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

Buna fetelor am vb cu any si mia spus ca a facut si ultimul echo si ca saptamna viitoare vine acasa.va multumim din tot sufletul pentru ca sunteti aproape de noi.alexandru este din nou sanatos pana la urmatoarea interventie.va multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

dragele mele am ajuns si noi cu bine acasa si alex este deja alt copil vederea sa imbunatatit considerabil si se simte ca un copil mare spune el cu inimioara nu sa putut face decat o dilatare de 9 dar momentan este bine si asa va mai trebui sa revanim de 2 ori la ei cam peste 2 ani dar pana atunci mai este .
nu stiu cum sa va multumesc din suflet caci acum alex este bine atat la inimioara cat si la ochisorii mai avem de facut o operatie de strabism si poate dupa vom fi si mai bine .multumesc din inima pentru ajutorul si pentru bunatatea voastra fara de care alex nu putea traii
sunteti persoane minunate si cu un suflet de aur dumnezeu sa va ajute si sa va rasplateasca bunatatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:Mergi la inceput