Bine v-am gasit dragelor

Bine v-am gasit dragelor | Autor: elena_roxana

Link direct la acest mesaj

Sunt o proaspata viitoare mamica, dupa calcule maine incepe pentru mine cea de-a 8-a saptamana de sarcina. Bebelul va veni intr-un cuplu nerabdator sa-l primeasca, fara nici o urma de experienta in domeniu, si care va trebui sa invete singur cum e cu schimbatul si hranitul (noi suntem din Bucuresti si Pitesti, insa din cauza slujbelor vom primi acest minunat dar departe de familii, tocmai in Budapesta). Aceasta este a doua sarcina pentru mine, insa din pacate prima nu a rezistat decat 6 saptamani; nu cunosc motivele insa ma bucur ca acum totul e bine. Din saptamana a 6-a au inceput greturile, ce s-au accentuat pana la a nu mai putea bea nici apa, iar lamaia care la inceput mi-a oferit alinare acum se numara printre dusmani. Portocalele au fost totusi alinare din cand in cand, iar acum jumatate de ora am putut servi prima masa de pranz normala dupa 2 saptamani, iar asta imi spune ca aceste nesuferite greturi vor incepe sa dispara.
Am si eu o intrevare pentru voi. Din motive usor de inteles, in urma cu 3 ani am renuntat aproape definitiv la carne, spun aproape definitiv pentru ca din cand in cand mai consum peste, si as dori sa mentin acest lucru, pentru ca ceea ce consider ca imi face rau mie poate face rau in egala masura si copilului. Parerile pe acest subiect sunt controversate si uneori mai mult sau mai putin avizate. Cum grija pentru copil este inainte de toate, am decis sa va intreb si pe voi ce stiti, ce ati auzit sau ce ati citit despre acest lucru.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

bun venit in randul nostru!

iti las link-ul spre odiseea gravidutelor de varsta ta(varsta sarcinii):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176405&nm=Burtici-cu-stelute-de-iulieaugust-9

Mergi la inceput