Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Monik86 spune:
Maddie,in cazul asta "Casa de piatra!" Din cate stiu se ureaza si la cununiile civile.
Pentru mine nu conteaza asa de mult burtica, momentan oricum nu se prea vede. Cununia civila as vrea sa fie intr-un cadru restrans, doar cu familie + martori. La cununia religioasa oricum nu o sa vreau sa port rochie de mireasa (in orice caz nu modelul clasic) nu sunt fan. Si accentul va fi pus botez, nunta va fi doar bonus
Pe mine inca ma mai incap sutienele vechi si sper sa nu-mi creasca prea tare sanii, pentru ca ei sunt destul de mari de felul lor si o sa am probleme sa-mi gasesc sutiene pe masura. Oricum am o marime destul de dificila Plus ca "the bigger they are, the harder they fall" Pana la urma important e sa aiba bebe suficient lapte, pe cand o veni pe lume restul se rezolva ...
16+
mcoca spune:
Madd, si noi suntem singuri, dar m-am imprietenit cu o mamaica din bloc cu care Maya a mai ramas, plus prietenele, care o mai tineau cateva ore. Nu trebuie sa eziti sa ceri ajutorul prietenilor. Doua ore sa il lasi pe bb o sa fie super ok.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
Kabecka spune:
Madd, la mine a fost mult mai bine asa. Pana pe la 3 luni mie mi-a fost destul de greu cu alaptatul, bebe statea numai mufat...
Nu puteam face nimic, cand sugea dintr-un san, curgea celalalt, ce sa zic, primele luni mie mi s-au parut cele mai grele.Nu ma vedeam deloc facand nunta atunci.
Depinde de fiecare, la noi acomodarea a fost mai dificila.
Cat despre cumparaturi, sunt de acord cu Mcoca. Nici noi nu am avut cantar, mergeam la pediatra si il cantaream, iar sterilizatorul l-am primit de la cineva si l-am folosit extrem de putin.Probabil ca la lapte praf il folosesti mai mult.
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Plus ca "the bigger they are, the harder they fall" Pana la urma important e sa aiba bebe suficient lapte, pe cand o veni pe lume restul se rezolva ... 16+ |
Mie mi-a zis cosmeticiana un "pont" aflat de la un dr ginecolog: cica daca vei purta sutien mai mereu prin casa (adica sa-l dam jos la dus sau la culcare numai), nu se vor mai lasa atat de tare sanii.
Nu stiu cat de adevarat o fi, dar eu chiar am respectat asta.
21 + cu
paulinio spune:
Salutare burticute!
N-am mai intrat 2-3 zile si am mult de recuperat. Am sarit la sfarsit sa vad daca sunt vesti de la Mycya.... Nimic deocamdata, nu?
M-am gandit la ea toata ziua. Doamne ajuta sa fie bine.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+
mcoca spune:
Si eu port/am purtat sutien tot timpul. Cand alaptam purtam si noaptea. s-au pastrat destul de ok, dar cred ca tine si de gene.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
flafi spune:
Multumesc Vicky, am sa tin cont de sugestii.
Am auzit de bine de acel complex din spate de la Auchan Militari, avem 2 cupluri de prieteni care si-au luat acolo locuinta.
Mi-a facut placere intr-adevar, dar imi place sa am timp sa ma bucur de ce se intampla, sa nu fac lucrurile pe graba. Acum decizia mare este pictez peretii sau caut ceva imagini sa fac printuri pe pereti...
23+ cu
Monik86 spune:
Mersi de sfat, Iris! O sa-l aplic si eu, ca nu am ce pierde. Oricum, nu prea umblu fara ...
16+
Kabecka spune:
Si eu am umblat cu sutien si cat am alaptat dormeam cu bustiera.
Nu s-au lasat, dar nici nu-i am mari, probabil si asta conteaza.
geo_79s spune:
Buna tututror si La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!
LAI bun venit, sarcina usoara si sanatate maxima!!!
Deny, cand mai actualizezi listuta ma poti trece cu UM 03.09. Multu' ;)
Multa activitate azi... eu am inceput munca si abia acum am reusit sa intru putin. Mi-au admirat colegii burtica, ca de, am crescut si noi in doua saptamani de cand nu ne-am vazut.
Si eu intru la categoria nemaritata, botez si nunta 2 in unu, dar n-am fixat data. Vreau sa o vad pe bebelina mea sanatoasa, nascuta la termen si apoi (desi va fi cam tarziu) fixam ceva pentru toamna.
Va pup si toate gandurile bune catre Mycya si Deny!
Happy 18+