Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Paula nu stiu ce sa zic mie asa mi-a spus o prietena ca i-a spus doc ei. Oricum nu cred ca oja afecteaza bebeul adik mi se pare un pic absord. Atunci hy sa nu ne mai machiem pentru ca iti dai pe piele . Sunt multe care le acceptam pentru ca na.... . Adica pe mine toata lumea ma zapacit de Craciun sa nu mai manac salata de boef ca nu e buna dar eu nu mananc carne si nu pentru ca sunt vegetariana (nu sunt) pur si simplu mananc f rar. Ideea e ca nimeni nu a fost in stare sa imi de-a o exp[licatie buna. Nu e bine si atat

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Salata Boeuf nu este indicata deoarece se face cu maioneza. Aceasra contine ou crud, deci e risc de infectie cu Listeria. Eu asa stiu

Alexandra 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Dar maioneza se poate face si din ou fiert sau mai simplu o cumperi sti sigur ca e pasteurizata...
Voi sunteti asa vorbarete...eu sunt mai tacuta de fel :D
Azi am facut 14 sapt.. deabia astept sa treaca timpul mai repede sa il simt miscand..
M-am cam balonat un pic si ma cam doare burtica...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata, fetele!!
Azi e ultima zi de concediu...de maine incep si eu!!
Sa nu uit sa urez tuturor Ioanelor si Ioanilor!! Si eu am unul - sa-mi traiasca si sa fie sanatos!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna dimineata... cam absenta la apel insa la curent cu toate. Am fost ocupa zilele astea cu un nou membru in familie. O catelusa terrier gasita speriata pe strazi la orele pocnitoare ale schimbarii anului. Am dus munca sustinuta toti ai casei pentru a o face sa se simt ain largul ei. Am avut si succes putem spune. E grozav de jucausa, educata si iubitoare si Vlad e in al noualea cer.
La multi ani si de la noi tuturor care se stiu!

Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

rucs tot respectul

Stefania Eu asa am inteles ca soacra ta ar avea anumite probleme cu inima,dar poate am inteles gresit.
Sti cum este in astfel de situatii cel mai important este psihicul. Eu cand am fost la doctor primul lucru care mi-a spus doctorul sa incerc sa stau cat mai linistita, sa nu ajung in extrema cealalta. Vad atat de multe persoane care din cauza unor tulburari de ritm cardiac( poate de la o emotie sau de la oboseala acumulata fara nici o problema la inima) sau a unor caderi de calciu ajung sa nu mai iasa din casa,sau le e frica sa mearga singure pe strada,le e frica de mediul aglomerat sau inchis. Crede-ma Stefania ,sunt f urate atacurile de panica,nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva,desii sunt tot mai multe cazuri.
Stiu ca nu ai vrut sa sperii pe nimeni si ai vrut doar sa-ti expui un caz.

Olimp Am citit si despre Extrasistole supraventriculare - batai izolate sau mai multe la rand - sunt descrise ca palpitatii; pot apare la o inima normala in conditii de suprasolicitare- emotii,oboseala,exces de cafea, etc. sau in diverse boli cardiace .
Eu te sfatuiesc sa te odihnesti cat de mult poti si sa nu te mai stresezi atat cu lucrul,da-l incolo de lucru ,sanatatea ta si a lu bebe sunt cele mai importante. Mai ia-ti cate un concediu medical,cate un concediu de odihna

Bobitza eu mananc miere,n-am avut nici o restrictie nici la prima sarcina.

In Carnetul Gravidei scrie ca n-ai voie una alta si la ce alimente sa ai grija,dar nu mai tin minte acum.

Paula La multi ani! la Ionul tau , si eu sarbatoresc azi unul,dar o sa sarbatorim pe drum.

lA MULTI ANI! tuturor Ioanilor si Ioanelor

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neatza, fetele!!

La multi ani pentru Ioane, Ioni, Ioani etc.!! Paula, sa-ti creasca mare si sanatos Ionut-ul!!

Eu m-am intors azi la serviciu, dupa o saptamana de concediu si am un ritm pe care orice melc ar fi foarte invidios...

Va pup si va doresc o saptaman usoara!

Happy_Ama 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Da Bobitza dar sincer acum avand in vedere ca pana la 24 ani nu am facut listeria ce sanse sunt sa fac fix in sarcina . Eu fac tot posibilul sa am grija de bebe dar sunt anumite chestii ( cu mancarea) care nu le pot tine pentru ca eu oricum nu mananc orice doar cateva chestii si daca mi le scot si pe alea unde ajung . Eu nu mananc fructe, lactate sau carne. Numai legume de preferat mancare gatita si ocazional paste. Asa ca nu pot sa renunt la salata .

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

La Multi Ani tuturor cu numele de Ion , Ioana. Fetelor am o nelamurire: Dr mi-a spus sa nu mai fac Touch pt ca le am de acum 6 luni. . Voi ce ma sfatuiti?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot. 7+

Mergi la inceput